UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞEHRİN YARISIYLA YATTIM DEDİ MÜJDEYİ VERDİ

Ünlü Model Ashley Graham, takipçilerine müjdeyi verdi.

ŞEHRİN YARISIYLA YATTIM DEDİ MÜJDEYİ VERDİ

Geçtiğimiz aylarda 9 yıllık eşi Justin Ervin ile bebek beklediğini duyuran 32 yaşındaki ünlü model Ashley Graham anne oldu. 


James Ervin ile mutlu bir evlilik sürdüren 31 yaşındaki model Ashley Graham, sosyal medya hesabından anne olduğunu duyurdu. Annelik duygusunu tadan Graham, müjdeli haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 


Graham, "Cumartesi hayatımız daha iyiye doğru değişti. Bu inanılmaz zamanda tüm sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Bir dönem çarpıcı açıklamarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Graham, "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırtmıştı. 


Eşi Justin Ervin ile bir kilisede tanıştığını söyleyen Graham'ın yanıtı şöyleydi: "Her zaman ilişkiye girin. O an öyle hissetmeseniz bile, sadece cinsel ilişkiye girin, cinsel ilişkiye girmediğimiz zamanlarda birbirimize aksi davrandığımızı fark ettim. Eşim ve ben bir sorun olduğunda 'haydi cinsel ilişkiye girelim' diyoruz ve sonrasında bakıyoruz ki o harika halimize geri dönmüşüz" 


"Gerçek aşkı bulmak için New York'un yarısıyla yattım" diyen kıvrımlı model, erkeklerin istediklerini aldıktan sonra çok değiştiğini, sırf bu yüzden eşi Justin ile evlenene dek beraber olmadığını anlatmıştı.


Graham, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda "Bebeğinizin cinsiyeti ne?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırtmıştı. Ünlü model, "Bilmiyorum. Aslında biliyorum ama siz öğrenmeyeceksiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERashley graham  gündem