UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İMAMOĞLU’NDAN TARKAN’A: KİMSENİN AYRICALIĞI YOK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tarkan’ın 6 kez meclise gelen imar dosyası ile ilgili, “Dediğim gibi hiç kimsenin ayrıcalığı olmaksızın hukuksal zeminde şehir düzeni içinde kime ne hukuken verilebiliyorsa aynı değerde aynı kararda insanlara bakış açımız vardır” dedi.

İMAMOĞLU’NDAN TARKAN’A: KİMSENİN AYRICALIĞI YOK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ocak ayı meclisi toplantılarında görüştüğü imar dosyaları arasında, Tarkan'ın dosyası da yer almıştı. İBB'den daha önce 5 kez istediği imar iznini alamayan Tarkan, şansını altıncı kez denedi. 8 Şubat 2019 tarihinde İBB'ye başvuran Tarkan'ın imar dosyası Meclis gündemine yaklaşık 11 ay sonra gelebildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ünlü şarkıcı Tarkan’ın imar dosyasının yeniden gündeme gelmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tarkan'ın İBB meclisine gelen imar planı isteğine ilişkin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Öyle bir plan tadilatı talebi geçmişte olmuş, şimdi de var diye basından sabah okudum. Ama bir bilgim yok. Varsa her vatandaş gibi talebi değerlendirilir, bakılır. Dediğim gibi hiç kimsenin ayrıcalığı olmaksızın hukuksal zeminde şehir düzeni içinde kime ne hukuken verilebiliyorsa aynı değerde aynı kararda insanlara bakış açımız vardır. Ama ben de basından okudum" yanıtını verdi

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtarkan  ekrem imamoğlu  meclis  istanbul