UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ULTRASLAN'DAN FLAŞ ARDA TURAN AÇIKLAMASI ARDA'DAN CEVAP GELDİ

ultrAslan'dan Arda Turan transferi açıklaması! Arda'dan cevap geldi... Başakşehir'den ayrılan ve ismi Galatasaray ile anılan Arda Turan için sarı- kırmızılı taraftar grubu ultrAslan sosyal medyadan açıklama yaptı. Arda'nın transferi gerçekleşmesi durumunda taraftar grubu olarak destekleyeceklerini vurguladı. Daha sonrasında Arda Turan'dan paylaşım geldi.

ULTRASLAN'DAN FLAŞ ARDA TURAN AÇIKLAMASI ARDA'DAN CEVAP GELDİ

Başakşehir'den ayrılan ve ismi Galatasaray ile anılan Arda Turan için sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan sosyal medyadan açıklama yaptı.


İŞTE O AÇIKLAMA

 

"Bir süredir camiamızın gündemini meşgul eden Arda Turan transferi konusunda, taraftarın isteyip istemediği tartışmaları ortaya çıkınca bizlerin de bazı açıklamalar yapma ihtiyacı doğmuştur. Yapılan tüm transferlerde olduğu gibi bu transferde de teknik direktörümüz Fatih Terim ve yönetimimizin ORTAK kararı esastır.

 

Gerekli değerlendirmeler yapılarak, Hocamız ve yönetimimiz Galatasaray için en doğru kararı verecektir. Şayet Arda Turan transferi gerçekleşirse; Galatasaray tribünü, alt yapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir."


Arda Turan'dan cevap


Arda Turan'dan ultrAslan'ın paylaşımına yorum yaparak "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın..." ifadelerini kullandı


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  galatasaray