UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENDİ DÜĞÜNÜNDE GARSONU TACİZ ETTİ!

ABD'nin Pensilvanya Eyaleti'nin Philadelphia kentinde 31 yaşındaki damat kendi düğününde garson bir genç kıza cinsel ilişki karşılığında 100 dolar teklif etti. Teklifi kabul etmeyen sapık damat genç kızı tuvalette cinsel istismarda bulundu.

KENDİ DÜĞÜNÜNDE GARSONU TACİZ ETTİ!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde 32 yaşındaki Matthew Aimers, hayatının aşkıyla resmen evlendikten sonra düğününde eğlenmeye başladı. Alkolün su gibi aktığı gecenin sonunda ise ortalık karıştı.

Damat, gece boyunca gözleriyle adeta taciz ettiği 18 yaşındaki garson kızı tuvalete kadar takip edip cinsel saldırıda bulundu. Sapkın damat garson kıza cinsel ilişkiye girmesi karşılığında 100 dolar teklif etti.

Garson kız teklifi kabul etmeyince Matthew, kızı taciz etmeye devam etti. Kız tuvalete gittiği sırada Matthew, kendisini takip etti ve genç kıza tuvalette tacizde bulundu. Cinsel organını kıza zorla gösterip organına dokunması için zorladı.

Bir süre sonra Matthew'i uyarmak için görevliler yanına koştu. Bunun üzerine Matthew görevlilere saldırdı. Olay yerine gelen polis sapkın damat Matthew'i gözaltına aldı ve salon görevlilerinin ifadesi alındı.

Tacize uğrayan kız polise verdiği ifadede Matthew 'in kendisini taciz ettiği söyledi. Yaşadığı her şeyi anlattı.

Geçen hafta mahkemeye çıkan Matthew, savcılar ile yaptığı pazarlık sonucu 6 yıl hapis cezası almasına rağmen, cezası şartlı tahliye çevrilince serbest kaldı. Matthew'in avukatı Louis Busico, karardan memnun olduğunu ve mahkeme sürecinde Matthew'in eşinin kendisine destek verdiğini söyledi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd  taciz  cinsel istismar  düğün