UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEGHAN VE HARYY KAFA KARIŞTIRDI

Birleşik Kralık’ta olay büyüyor. Kraliyet sorumluluklarını resmen bırakacaklarını açıklayan Harry ve Meghan Markle’ın internet sitesinde hakkında kısmında “ Hazreti Dük ve Düşeş” anlamına gelen “Their Royal Highnesses” kavramının kullanılması İngiliz halkının dikkatini çekti.

MEGHAN VE HARYY KAFA KARIŞTIRDI

Son günlerde gündemden düşmeyen ve çok çalkantılı bir şekilde evlenen Prens Harry ve eşi Meghan Markle dün resmi olarak görevlerini bıraktılar. Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada Sussex Dükü Harry ve eşi Meghan’ın artık Kralliyet ünvanını kullanmayacakları belirtildi. Prens ve eşinin kralliyet sorumluluklarını üstlenmeyeceklerini ve vergi mükelleflerinden toplanan kamu fonunu almayacakları duyuruldu.

Bu açıklamanın üstüne çiftin internet sitesi “Sussexroyal.com”dan bir açıklama paylaşıldı. Çift “Soylu” hayatlarının geride bıraktıklarını açıkladı. Ama “Their Royal Higness” kavramının kullanılması sosyal medyada kafa karışıklığına yol açtı. İngiliz halkı çiftin ünvanlarını hala kullanıyor olmasından rahatsız oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeghan  haryy  sussex  ingiliz  kraliyet