UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EŞCİNSEL KADINI TEKME TOKAT DÖVDÜLER

20 yaşında ve lezbiyen olduğu belirtilen bir kadın sokak ortasında arkasından gelen iki kişinin saldırısına uğradı. Kadın başından aldığı darbe ile yere kapaklanırken, saldırganlar şiddet uygulamaya devam etti.

EŞCİNSEL KADINI  TEKME TOKAT  DÖVDÜLER

İngiltere'de, 20 yaşındaki bir lezbiyen kadının Sunderland kentinde güpegündüz uğradığı saldırı konuşuluyor.. Charlie Graham, kentin Town End Farm bölgesinde arkadaşlarıyla buluşmak üzere yürürken saldırıya uğradı.

Cumartesi öğle 12.50 sularında arkasından yaklaşan birisi genç kadının başına vurdu. Darbe ile yere düşen Graham'ın yüzü kanlar içinde kalırken, bacağında da bir ağrı hissetti.

Ayağa kalkmaya çalıştığı sırada iki kişi olduğu anlaşılan saldırganlar Graham'ı tekrar yere itti, ardından iki erkek olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Saldırının şokunu uzun süre atlatamayan Charlie Graham, olayın ardından travma yaşadığını, panik atak geçirdiğini söylüyor.

Genç kadın, daha önce de cinsel kimliği yüzünden dört kez saldırıya uğradığını söyledi.

Önceki saldırılardan birinde gözünün açıldığını ve dikiş atıldığını aktaran Graham, yeni bir saldırı daha yaşamaktan çok korkuyor.

İngiliz dedektifler, saldırıyı 'nefret suçu' kategorisinde soruşturuyor. Polis, saldırıyı görenlerin şüphelilerle ilgili ihbarda bulunmasını istiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEReşcinsel