UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜNGÖREN'DE DOĞAL GAZ PATLAMASI

Güngören'de 5 katlı bir apartmanın ikinci katında bulunan dairede doğal gaz patlaması meydana geldi.

GÜNGÖREN'DE  DOĞAL GAZ PATLAMASI

İstanbul Güngören'de 5 katlı binanın ikinci katındaki dairede meydana gelen doğal gaz patlamasında bir kişi yaralandı. Patlama sırasında çocukların aynı bina içerisinde başka bir akrabalarının evinde bulunması olası bir faciayı önlerken, ortalık adeta savaş alanına döndü.

Olay, saat 3.30 sıralarında Güngören Merkez Mahallesi Abdi İpekçi Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı binanın ikinci katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamada evde bulunan bir kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşlar patlamanın sesiyle korku içinde uyanarak kendilerini dışarıya attı.

Patlamanın şiddetiyle evin duvar ve pencereleri caddeye düşerken adeta ortalık savaş alanına döndü. Patlama sonucu evden düşen parçalar binanın çevresinde bulunan işyerlerine ve bazı binalarda hasar verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri caddeye güvenlik şeridi çekerek çevredeki vatandaşları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri ise dairede kontrol yaptı. Patlama nedeniyle cadde çift yönlü trafiğe kapatıldı.

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada binanın birinci katında kısmi çökme olduğu, çevre güvenliği alınarak bina tahliye edildiği ve patlamanın olduğu dairede bulunan iki kişiden birinin vücudunda yanıklar olduğu, bilincinin açık olduğu, diğerinin hafif yaralı olduğu vurgulandı.

Açıklamada patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğu, yapılan incelemelerde mutfak ocağının 2 gözünün açık olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgüngören  patlama