UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMET GÜNEŞTEKİN SANATINI KONUŞTURDU

Deepsix markasının tanıtımına ünlü isimler akın etti. Sanatçı Ahmet Güneştekin’in, Bahar Şer’in sahibi olduğu firma için yaptığı “ölümsüzlük odası figürü” tasarımı ise tanıtımın yıldızlarından oldu.

AHMET GÜNEŞTEKİN SANATINI KONUŞTURDU

Ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin, Bahar Şer’in Deepsix isimli yeni jean markasının açılışına katıldı.

Güneştekin, Şer’in jean markasına övgüler yağdırarak “Dünyanın birçok yerinde bu tarz markalardan farklı teklifler geliyor ama genelde endüstriyel işlerde izin vermiyorum. Tabi Bahar yakın dostum, arkadaşım, Ozan’la birlikte kardeşlerim. Son dakika böyle bir şey tasarladım ona hafıza serisinden. Çok önemli iki üç parça ölümsüzlük. Sanat ölümsüzlük biliyorsunuz. Ölümsüzlüğü de temsilen son 4 yılda yaptığım işler yani. Aslında ölümsüzlük odası figüründen yola çıkarak yaptığım işlerden. Böyle bir şey denemek istedik. Bayağı ilgi gördü. Şu anda herkes bunun fotoğrafını çekiyor. Bahar, her yolculuğunda yanında olacağım bir arkadaşım” dedi.

Ünlü sanatçı, “Yapılan bir ürünün ilk olarak Amerikan pazarına girmiş olması dünyada hızlı bir şekilde yayılmasını sağlar. En üst nokta Amerika’dır. Fransa’dır, İngiltere’dir. Tabi bu anlamda İtalya’da önemli ama jean pazarında özellikle Amerika çok önemli bir pazardır. Direkt oradan başlaması Everest’in tepesinden başlaması gibi bir şey. O yüzden başarılı olacaklarını düşünüyorum. Bahar çok sevilen biri olduğu için yaptıkları işe uzun zamandır emek veriyorlardı. İyi bir koleksiyon çıktı. Tabi herkes beğeniyor. Çok başarılı. Umarım uzun ömürlü olur. Böylelikle ülkeye de bir artı değer kazandırır. Zaten aile olarak yıllardır Türkiye’de çok önemli yapan bir aile. Tekstil, istihdamı geniş bir alandır. O açıdan destekleyip kutlamak gerekir” ifadelerini kullandı.

Ozan Şer ise, “Ahmet Bey, zengin ufku olan bir sanatçımız. Onu memnun etmek bizim için önemli ama bizim hep gönlümüzü gördüğü içim memnun oluyor. Bahar Hanım çok başarılı. Güzel bir iş yaptı. İnşallah başarıları devam edecek. Çok güzel bir ekibi var. Ortalık yapısı da iyi. Tecrübeli insanlarla beraber. Değerli dostlarımız onlar da bizim. Çok iyi gidecek. Türkiye ekonomisine de katkı oluyor. Herkesin çalışmasını istiyoruz, durmasını istemiyoruz. Çalışkan bir ülkeyiz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. İyi de bir örnek olduklarını düşünüyorum” diye konuştu.

Bahar Şer de, Deepsix markasının yurtdışına açılmasıyla ilgili “İnşallah, Şubat’tan sonra yurtdışında da göreceksiniz. İlk önce Amerika” dedi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERahmet güneştekin  bahar şer  ozan şer  sanat  deepsix  jean