UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU YÜREK HOPLATTI

Rol aldığı diziyle ünlendikten sonra oyunculuğa veda edip plaj giyimi tasarımları yapmaya başlayan genç yıldız hafta sonunu Miami'de plajda geçirdi. Sevimli köpeğini de yanından ayırmadı.

ÜNLÜ OYUNCU YÜREK HOPLATTI

Bir süredir bikini, mayo ve plaj giyimi tasarımı yapan ve bu konuda da kendini kabul ettiren Garner, yine kendi koleksiyonundan bir bikini tercih etti. Kimberley Garner bir ara bikinisinin üst parçasını da plajda çıkardı. Önce yine kendi koleksiyonundan bir plaj kıyafeti giyen Garner sonra da bikinisinin üst parçasını çıkardı. Bu sırada paparazziler tarafından görüntülendiğini fark ettiği için son derece dikkatli davrandı.

İngiliz yıldız Kimberley Garner, önce politika, fotoğrafçılık ve sanat eğitimi aldı. Ardından Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi'ni bitirdi. Daha sohra TV'de reality şov'larda görev almaya başladı. Made in Chelsea adlı yapımla dikkatleri üzerine çeken Kimberley Garner, bir süre sonra bu yapımdan ayrıldı. Henüz kameralar karşısındaki kariyerini sürdürürken bir yandan da bikini ve mayo koleksiyonu tasarlamaya başladı. Daha sonra da TV kariyerini bırakıp tamamen moda alanına yoğunlaşmaya başladı. Garner kısa sürede de bu alanda da kendini kanıtladı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERünlü  Kimberley Garner  plaj  miami