UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AÇ KALAN KÜÇÜK KIZ DETERJAN YEDİĞİ İÇİN ÖLDÜ!

Maria Plenkina isimli kadın eğlenceye gitmek için 3 yaşındaki kızını evde tek başına bıraktı. Aç kalan küçük kız toz deterjan yediği için hayatını kaybetti.

AÇ KALAN KÜÇÜK KIZ DETERJAN YEDİĞİ İÇİN ÖLDÜ!

Rusya'nın Kirov şehrinde yaşayana 21 yaşındaki anne Maria Plenkina, arkadaşları ile bir hafta eğlenmek için üç yaşındaki kızını tek başına evde bıraktı. Annesi tarafından evde yalnız bırakılan kız, evdeki yemeği tükettikten sonra acıkınca toz deterjan yiyip hayatını kaybetti.

Cani anne ayrıca evden çıkarken evin sularında kapattı. Küçük kızın cansız bedenini, doğum gününü kutlamak için eve giren 47 yaşındaki büyük annesi Irina Plenkina tarafından bulundu.

Polis atrafından gözlatına alınan 21 yaşındaki anne suçunu kabul etti. Komşular annenin sürekli kızını evde tek başına bırakarak arkadaşları ile sabahlara kadar dışarıda eğlendiğini söylediler.

Suçunu kabul eden anne, mahkemede kızını öldürmek gibi bir niyetinin olmadığını, evden çıkarken kızına yetecek kadar yiyecek içeçek bıraktığını söyledi.

Anne, kızının evde suyu açık bırakma ihtimaline karşın evdeki suları kestiğini söyledi.

Anneyi gözaltına alan polisler ise gözaltı sırasında annenin çok soğukkanlı davrandığını ve pişmanlık işareti göstermediğini söylediler.

Anneyi gözaltına alan polisler ise gözaltı sırasında annenin çok soğukkanlı davrandığını ve pişmanlık işareti göstermediğini söylediler.

Kızının her şeyin yolunda gittiğini söyleyen büyükanne, kızının kendisini kandırdığını, kendisine doğruları söylemesi durumunda torununa kendisinin bakacağını söyledi.

Mahkeme devam ediyor. Anne suçlu bulunursa en az 20 yıl hapis cezası alacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeterjan  aç kalan kız