UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HUKUK ÖĞRENCİSİNİN FECİ ÖLÜMÜ

Pendik'te hukuk öğrenci Sümeyye Kılınç'ın metrelerce sürüklenerek can verdiği kazanın dehşete düşüren görüntüsü ortaya çıktı. Kızını kaybeden acılı baba:, “Çocuğum gitti, benim de hayalim gitti” dedi.

HUKUK ÖĞRENCİSİNİN  FECİ ÖLÜMÜ

Feci kaza, geçtiğimiz günlerde Pendik’te meydana geldi.

Hukuk fakültesinde okuyan Sümeyye Kılınç, yol kenarında yürürken hızla gelen bir aracın çarpması ile metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapılan genç kız ambulansla kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağen vefat etti.

Araç sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kızına çarpan sürücünün ceza alması için her türlü hukuk mücadelesini vereceğin belirten acılı baba Nevzat Kılınç, “Ben inşaatçı olarak çalışıyordum, kızıma 20 sene elimle tırnağımla çalışarak baktım. Bu adam çıkmaz sokakta bu hızla nereye gidiyor. Ben adalet istiyorum, adalete güveniyorum. İnşallah çocuğumun kanı yerde kalmaz. İnşallah başkalarının canı yanmasın. Okulu bitmek üzereydi iki senesi kalmıştı. Çocuğum gitti, benim de hayalim gitti” diye konuştu.

Genç kızın hayatını kaybettiği feci kazanın dehşete düşüren görüntüleri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde, yol kenarında yürüyen genç kıza araç çarpıyor ve genç kız yerde metrelerce sürükleniyor. Çevredekiler ve araçtakiler ise kazanın hemen ardından kızın yanına geliyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13