UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMETÇİĞE ELMA DOPİNGİ

Yetiştirdiği elmaları 1630 km yol katederek Mehmetçiğe götürdü

MEHMETÇİĞE ELMA DOPİNGİ

Denizli'de çiftçilik yapan 70 yaşındaki Muhammet Yılmaz, bahçesinden topladığı elmaları, Hakkari'de terör operasyonlarına katılan güvenlik güçlerine ulaştırıp onlara moral verdi.

Denizli’nin Çivril ilçesinden 1630 kilometre yol katederek Hakkari'ye ulaşan Yılmaz, elleriyle topladığı elmaları, operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere İl Jandarma Komutanlığına teslim etti. Komutanlar da anlamlı davranışı ve desteği için Yılmaz'a teşekkür etti.

Hakkari'de görev yapan askerlere de moral vermek istediğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu: "Buraya gelmek için 1630 kilometrelik yolu katettim. Amacım Silahlı Kuvvetlerimize manevi atmosfer yaratmak. Elma, bu işin bahanesi. Askerlerimiz 2-3 metre karın altında terörle mücadele ederken ben evde nasıl rahat uyuyabilirim? Kanser hastasıyım, kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum. Bu geziler bana moral veriyor. Yetiştirdiğim elmaları Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, sonra Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerlere götürdüm. Orada askerlerimizle kucaklaştım, Allah razı olsun, kabul ettiler beni. Şimdi de buradayım."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13