UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞOKE EDEN İTİRAF

Çok sayıda film ve diziye konu olan Batman'ın ilk dönemlerinde Robin karakterini canlandıran ünlü oyuncu Burt Ward'dan çekimlere ilişkin çarpıcı açıklama ve itiraflar geldi. Çekimler sırasında çok zorlandığını belirten Ward, "Tayt giydiğimiz için cinsel organımız belli oluyordu. Tepkiler gelince penisimi küçültmek için ilaç vermek istediler" dedi.

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞOKE EDEN İTİRAF

1966-1968 yılları arasında yayınlanan Batman dizisinde Robin karakterini canlandıran Burt Ward, çekim sırasında yaşadığı zorlukları ve ilginç olayları yıllar sonra anlattı.

ABC’de yayınlanan dizide bazı kurumların yapımcılara baskı yaptığını söyleyen Ward, “Tayt giydiğimiz için penisim belli oluyordu. Robin’in televizyon için çok büyük bir cinsel uzvu olduğunu düşünüyorlardı. Bu sebeple yapımcılar, penisimi küçültmek için ilaç verdi” diye konuştu.

Hollywood’un meşhur Şöhretler Kaldırımı’nda adı ve yıldızı bulunan Burt Ward yıllar sonra itiraf ettiği ilaçları 3 gün boyunca kullandığını söyledi.

Ward, “Fakat daha sonra ilaçları almayı bıraktım, bu ilaçların yan etkisi olabileceğinden endişe ettim ve çocuk sahibi olmama engel olabileceğini düşündüm. İlaçları bırakınca pelerinimle görüntüyü engelledim” ifadesini kullandı.

Batman karakterini canlandıran Adam West’in de bu sorunla mücadele ettiğini dile getiren Ward, “Adam, Türk yapımı havluları şortunun içine sokarak durumu hallediyordu” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERROBİN  BATMAN  HOLLYWOOD  BURT WARD