UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BENİM DİZİ BAŞLADI” TÜM RAFLARDA

"Dizi Tamircisi" programı ile tanınan Jülide Emre’nin “Benim dizi başladı” adlı kitabı okuyucu ile buluştu. Raflarda yerini alan “Benim dizi başladı” kitabı, hangi dizileri daha çok benimsediğimiz gibi sorulara yanıtlar arıyor.

“BENİM DİZİ BAŞLADI” TÜM RAFLARDA

Günlük hayatımızı sürdürürken kendi kişisel eğlence alanımızı çoklukla diziler dolduruyor ve ister televizyondan ister internetten olsun dizi izliyoruz; dizi hikâyelerine kendimizi kaptırıyor, karakterlerin duygularını yansıtıp onlarla üzülüyor, onlarla seviniyoruz.

"Dizi Tamircisi" programı ile tanınan Jülide Emre, neden dizi izlediğimiz, hangi dizileri daha çok benimsediğimiz gibi sorulara yanıtlar arıyor.

 

Çok beğenilen dizilerin bazen neden çarçabuk irtifa kaybettiğini ama aksine zirvede final yapan bazı dizilerin her tekrarının bile reyting rekorları kırdığını kendi üslubu ile analiz ediyor. Dizi izleyen, diziler üzerine konuşmayı seven ve karakterleri dizi kurgusunun dışında da yaşamak isteyenler için yazılmış eşsiz bir kitap...

 

JÜLİDE EMRE KİMDİR?

 

1976 yılında Antalya'da doğdu. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili Edebiyatı bölümündeki tahsilinin ardından, turizm sektörüne girdi.

Yazdığı kısa hikâyeler biriktikçe, yazmakla ilgili profesyonel çalışmalara başladı. 2012 senesinden itibaren üç sezon boyunca Yekta Kopan ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi'nde eğitim aldı. Bu eğitimden hareketle 2016’da ilk kitabı Hafta Sonu Sevişmeleri yayımlandı.

Yazdığı kısa hikâyelerin içine hayata dair kişisel gelişim notları da ilave ettiğini fark eden yazar, bu alanda da eğitime başladı ve 2018 yılı başında Uludağ Üniversitesi'nden Profesyonel Yaşam Koçluğu eğitimi alarak mesleki sertifika almaya hak kazandı. Bu eğitim sonrasında iki farklı kitabı arda arda yayımlandı. Kişisel gelişim alanındaki bu kitapları 20 Adımda Kalp ve Akıl Nasıl Doğru Kullanılır (2016) ve Kalp Tamircisi (2017), okurları tarafından çok sevildi.

2017 yılından itibaren UÇANKUŞTV’de önce Kalp Tamircisi adında bir yaşam programı hazırlayıp sundu. Sonrasında aynı kanalda  Dizi Tamircisi isimli programın yorumculuğu görevine getirildi.

Başlamış olduğu dizi yorumculuğu görevinde ses getiren yorumlara imza atmayı başaran yazar, çalışma yaptığı alanlara dizi eleştirmenliğini de ekledi ve son kitabı Benim Dizi Başladı da bu alandaki çalışmaları üzerinedir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERjülide emre  kitap  yazar  dizi tamircisi  dizi  film