UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODELDEN CESUR POZ

Son dönemin sosyal medya takipçilerinin gözdesi haline gelen Rus Model Viktoria Odintcova'dan yine oldukça cesur bir paylaşım geldi. Instagram'ı aktif kullanan Rus Model Viktoria Odintcova, beyaz bikinisiyle çekilmiş fotoğrafını paylaştı. İşte Viktoria Odintcova'nın o paylaşımı.

ÜNLÜ MODELDEN CESUR POZ

Sosyal medyada yaptığı bir birinden cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Rus Model Viktoria Odintcova'dan yine oldukça cüretkar bir paylaşım geldi. Rus Model'in ismi en son Cristiano Ronaldo ile ilgili yaptığı itiraflarla gündeme gelmiş ve Viktoria Odintcova, bir anda sosyal meydanın gözdesi haline gelmişti.

Instagram hesabında 5 milyon takipçisi bulunan ünlü model Viktoria Odintcova, sahilde çekilmiş beyaz bikinili pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Viktoria Odintcova'nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Öte yandan, Viktoria Odintcava, iki gün önce de Bali'de çekilmiş bikinili pozunu Instagram hesabından paylaştı.

Rus modelin, "Bali'ye üçüncü kez geliyorum. Farklı insanlarla karşılaşıyorum ve herkesin kendisiyle ilgili bir hikayesi var. Birçoğu uzun süre burada kalmayı seçiyor ve bazıları sonsuza kadar kalıyor" notuyla paylaştığı fotoğrafı ise 219 binin üzerinde beğeni aldı.

Bir YouTube kanalına konuk olan Viktoria, Ronaldo kadar ünlü birinin gönderilerinden birini beğenip beğenmediği sorulduğunda, "Bu tabii ki oldu. Hatta fotoğraf beğenmenin ötesinde diyebiliriz.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmanken  model  ünlü