UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE BURÇLARIN ANALİZLERİ

Yengeç burcunda gerçekleşecek “Ay Tutulmasının” bizlere mesajı var.

İŞTE BURÇLARIN  ANALİZLERİ

Olan her şey zihnin sonucudur, zihin üstüne temellenir, zihinden oluşur. Eğer bir insan arı bir zihinle konuşur ya da edimde bulunursa, onu asla terk etmeyen bir gölge gibi bunu mutluluk izler.

10 Ocak 2020 Türkiye saati ile 22:11 de Yengeç burcunda Dolunay ve Ay  Tutulması gerçekleşecek.

Tutulma sırasında Güneş, Merkür, Satürn ve Plüton'un yerleşimi otoriter, acımasız ve baskın karakterli kişilerin toplumsal ve bireysel yaşamlarımızda huzursuz edici yaklaşımları ile karşılaşmamıza neden olabilir. Boyun eğen kabullenen bir yaklaşımda olmadan mücadeleci olup psikolojimizi kendi çıkar ve menfaatleri için bozmaya çalışan kişilere karşı dirayetli olmamız gereken bir tutulma enerjisi ile karşı karşıyayız.  Ayrıca tutulma enerjisi gıdaları, doğal kaynakları ve çevreyi de yönetir. Dünya genelinde hava yolları sıvılar ve denizler ile ilgili doğa olaylarında artışlar olabilir.

Küresel düzeyde, ifade özgürlüğü ve medyanın bağımsızlığı hükümetler ve hatta çok uluslu kuruluşlar için kısıtlamalar yaşanabilir propagandalar artabilir.  Ulusal güvenlik adına insan hakları ile ilgili negatif ve pozitif gelişmeler yaşanabilir.

Özellikle Yengeç burçları çok etkilendiği için duygusal olarak bu tutulma sizleri fazlası ile zorlayabilir. Eğer hassas ve çekingen biriyseniz, kendinizi duygusuz ve bencil kişilere karşı korumanız gerekir. Eğer güçlüyseniz, daha savunmasız olanları korumanız gerekir. Bu tutulma duygusal ön yargılara ve kutuplaşmış düşünceye neden olabilir bu da duygularınızı anlamayı ve iletmeyi zorlaştırır. Günlük problemleri anlamakta güçlük çekebilirsiniz ve yanlış anlaşılmalar veya aşırı duyarlılık tartışmalarına yol açabilir.

DÜNYA GENELİNDE VE TOPLUMSAL OLARAK TUTULMANIN ENERJİSİ

Bağımlılıklar, Mezhepler ile ilgili olaylar ırkçılık ve ön yargılı yaklaşımları tetikleyebilir. Bu tutulma ile birlikte özellikle manevi ve dini konularda bilgi sahibi olmayan insanları suistimal amaçlı sahtekarlar gün yüzüne çıkabilir bu kişilerin söylemlerine itibar etmemek önemli. Yine yasa dışı saldırılar ve şiddet eğilimli gurupların kendi içlerinde çatışma ve bölünmelerine neden olabilecek enerjiler ile karşı karşıyayız.

BİREYSEL OLARAK

Özellikle üzgünken, içgüdüsel tepki verme eğilimi nedeniyle konuşmadan önce dikkatlice dinlemek ve düşünmek önemlidir. Bir mentor ile konuşmak, çatışan duyguları anlamanıza yardımcı olacaktır.

Satürn'ün tutulma esnasında ki konumu, can sıkıntısı veya yalnızlık nedeniyle aşırı duygusal yaklaşımlara karamsarlığa yol açabilir. Duygularınızı paylaşmada zorluk çekebiliriz, ilişki de sorunlarına yol açabilir. Zaten depresyona eğilimli biriyseniz olumsuz duygularınızın hayal kırıklığı ve umutsuzluk olarak ortaya çıkmasını önlemek için destek alabilir, kalbinizin sesini dinleyip hiç kimsenin sizi umutsuzluğa,  yanlışa sürüklemesine izin vermemeyi seçebilirsiniz. Güzel günler sizi karşılarken kendi hayatının yolunu tutturamayanların çirkinliklerinden uzak kalmayı başarabilirsiniz. 

Tutulma enerjisini pozitif şekilde değerlendirmek için Kişisel düzeyde, kalbinizin sesini duyun ve sevdiklerinizin desteğini alırken kıymet bilin. Kendiniz için yaşayın ve sizin olanı sahiplenin. Küresel düzeyde, dini ve manevi liderlere, insani yardım kuruluşlarına ve çevre grupları ile ilgili motive edici gelişmeler olumlu etkileri yaygınlaştırabilir.

NADİR BİR KURT DOLUNAYI VE AY TUTULMASI: 10 OCAK 2020'DE BÜYÜK BİR ENERJİ DEĞİŞİMİ İÇİN HAZIR OLUN!

KOÇ: 10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile yaşadıklarınıza karşı mola verme zamanı. Yüklendiğiniz ağırlıklardan uzaklaşıp kendinizi motive etmek adına hareket etmeniz gereken enerjiler hakim gökyüzünde. Hızlı ve yorucu günlerden sonra sakin kalmak düşünmek yapacaklarınız da öncelikleri belirlemek 2020 için hedeflerinizi belirleyip daha sağlıklı kararlar alıp dağıldığınız yerden toparlanmaya başlamanızı sağlayacaktır.

BOĞA: 10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile sezgileriniz yükseliyor sizi üzen yoran şeyler den uzaklaşabilme başarısını ortaya koyabileceğiniz enerjileri iyi değerlendirin. Tutulma öncesi ve sonrasında sizi kızdırıp hata yapmanızı isteyen insanlar ile iletişiminizde sakinliğinizi muhafaza etmeniz önem taşımakta. Gereksiz tartışmalardan uzak durun ve sizi anlamaktan yoksun kişilere karşı sessizliğinizi koruyun ve unutmayın susan bir insan yenilmezdir. İş ve özel yaşamınızda huzur güven tazeleyeceğiniz bu tutulma ile her bakımdan özgürleşeceksiniz.

İKİZLER:  10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile yaşadığınız birçok aksilik yoluna girmeye başlayabilir. İş hayatınızda finansal zorluklar başkalarından kaynaklı engeller yaşıyor ve pes etmek üzereyseniz işte şimdi daha fazla mücadele etmeli vazgeçmemenin kararlı olmanın önemini kavrayarak yeni fikir ve projeler ile iş hayatınızı yeniden yapılandırmayı seçmelisiniz.

YENGEÇ:  10 Ocak 2019 22:11'de Burcunuz da Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile  özel hayatınızda huzursuzluklar hissedebilir anlık duygularınızı haklı olduğunuz düşüncesi ile savunma eğilimi içine girebilirsiniz dikkatli olun  özellikle kızgınlıkla söyleyeceğiniz kelimelerinizin ilişkinize zarar verebileceğini düşünerek hareket edin. Tutulma enerjisi ile iş ve özel yaşamınızda güç mücadelelerinden kaçının. Haksızlığa uğradığınız düşüncesi beyninizi kemiriyor ise şu anda yaşadıklarınızı paylaşmakla alakalı acele etmemeli ve düşüncelerinizi gözden geçirip daha sağlıklı kararlar almak için anlık dürtüler ile hareket etmemelisiniz.

ASLAN:10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile pek çok noktada pozitif şekilde odaklanmamış hissedeceksiniz. Bu sayede yıllardır aşamadığınız korkuları geçmiş ile ilgili takıntılarınızı dönüştürebilir ruhunuzu özgür kılabilirsiniz. İş hayatınızda da özel hayatınızda da netleşen fikirleriniz huzur bulmanızı başarılı ve güvende hissetmenizi sağlayacaktır her bakımdan. Tutulma enerjisi ile size zararı dokunan pek çok kişinin yaptıklarının yanlarına kar kalmadığına tanıklık edebilirsiniz.

BAŞAK:  10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile  arkadaşlarınız ve yakınlarınız ile aranız biraz gerginleşecek, kendinizi buna hazırlayın ve niyetlerinizi düşünün - süresi dolan, sizi hırpalayan arkadaşlıklar ikili ilişkileriniz var mı? Ya da tam tersi ihmal ettiğiniz,  önem vermeniz gereken dostluklarınız arkadaşlıklarınız var mı?  "Dostluklar bu noktada yeniden yapılanabilir ve size zarar veren kişilerden uzaklaşabilirsiniz. Tutulmayı takip eden 10 gün boyunca özellikle çalışanlarınız ve üstleriniz ile tartışmaktan kaçınmalı  sorunları sakin bir şekilde ele almaya çalışın." Gerginlikler giderilmediğinde daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir. 

DİKKAT

TERAZİ:10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile iyi haberler ve kötü haberler peşi sıra gelebilir.  Finansal ve kariyeriniz ile ilgili konularda olumlu gelişmeler ile karşı karşıyasınız.  Daha iyi bir iş-yaşam dengesi oluşturmayı öğrenmeniz tutulma enerjisi ile gerçekten önemlidir ve bu dengeyi oluşturmak için sevdiğinizi insanla iletişime önem vermeli ve desteğini istemelisiniz. İş hayatınızda ise sorunlu ortaklıkları bitirebilirsiniz bu enerji altında. Uyku düzensizlikleri yaşayabilir buna bağlı gerginlikler ile anlık tepkilerinizin sebep olacağı hoş olmayan tartışmalar yaşarken bulabilirsiniz kendinizi dikkatli davranın.

AKREP:10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile gergin hissedebilir, Yaşadığınız her şeyde kendinizi kurban gibi hissedebilir dünyanın tüm haksızlıkları sizi bulmuş gibi düşünerek ajitasyona yönelik yapacağınız konuşmalar ile tepkiler alabilirsiniz.  Hayatınızın geneline huzurlu bir şekilde devam etmek için olumsuzluktan olumsuz düşünmekten vazgeçin. Tutulma enerjisi ile değerlerinize önem vermeli kaybetmeden sizin için değerli olan şeyleri koruyarak hareket etmelisiniz.

YAY:  10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile finansal konularda baskılar hissedebilir ödemelerde ki gecikmelerden dolayı gergin hissedebilirsiniz sizlere önerim daha az stres yaratacak bir eylem planı bulana kadar acele kararlar almamanız. Borçlarınızı ödemek için bir yol bulmanız gerekecek daha istikrarlı bir finansal yapılanma ya odaklanın alacak verecek konularında resmi olarak zarar görebileceğiniz her türlü sözleşme anlaşma ve ortaklıklara dikkat edin özellikle tutulmayı takip eden 10 gün boyunca.

OĞLAK:10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile aşk hayatınızda aydınlatıcı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sizler için huzura sevgiye giden yol inişli çıkışlıydı. Fakat bu tutulma enerjisi ile sevgiyi vermenin ve sevgiyi almanın ne anlama geldiğini daha iyi anlayacağınız bir uyanış dönemine giriyorsunuz.   Aşk hayatınız yeniden şekilleniyor ne istediğinize karar verecek hiç kimse için kendi mutluluğunuzdan taviz vermemeyi başaracaksınız.

KOVA:10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması Gerçekleşecek sizlere etkisi ile uzun zamandır pek çok şey yüzünden hayal kırıklığına uğramış hissediyorsanız bu enerjiler ile şifa bulacak, Ertelediğiniz kararları uygulamaya kendinizi hazır hissedeceksiniz ve şimdi sizler için konuşma zamanı. İletişime önem verin biriktirdiklerinizi konuşun huzur bulacak huzur verecek ve ilişkilerinizi yapılandırabileceksiniz. Ayrıca iş hayatınızda önemli gelişmeler ile başarı çıtanızı yükseltebilirsiniz.

BALIK: 10 Ocak 2019 22:11'de Yengeç Burcunda Kurt Dolunayı ve Ay Tutulması gerçekleşecek sizlere etkisi ile yüzleşmeler ile karşı karşıyasınız. Özellikle aşkla ilgili hayalleri bırakma gerçekleri kabullenme zamanı. Gerçekler sizi doğru kararlar almaya yönlendirecek ve sizi yoran sürekli aşağı çeken ilişkilerden ne kadar yıprandığınızı kendinize yaptığınız haksızlıkları fark edip her şeyden önce kendinizi sevmeniz gerektiğinin idrakına vararak önemli kararlar alıp yaşamınızda köklü değişikler yapabilecek cesareti kendinizde bulabileceksiniz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞenay Devi  astrolog  kitap  yazar  yengeç burcu  ay tutulması