UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OTOMOBİLDEN GELEN KOKU GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Üç çocuk annesi Heidi Broussard, yeni doğmuş bebeği ile birlikte bir süredir kayıptı. Korkunç gerçek en yakın arkadaşının otomobilinden gelen kötü kokularla ortaya çıktı.

OTOMOBİLDEN GELEN KOKU GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

En yakın arkadaşı, otomobilinde ölü bulunan 33 yaşındaki Magen Fieramusca, adam kaçırmak ve delil karartmak suçlarıyla yargılanıyor.

Korkunç olay, ABD'nin Teksas eyaletindeki Houston kentinde meydana geldi. Heidi Broussard adlı genç kadın, yakın arkadaşı Magen Fieramusca'ya ait otomobilde, boğulmuş bir şekilde bagajda bulundu.

Dini bir grup toplantısında 10 yıl önce tanışan ve çok yakın arkadaş olan Heidi ile Megan, aynı zamanalarda hamile kalmış ve yakın dönemde doğum yapacaktı.

Magen Fieramusca'nın korkunç planı deşifre oldu. 33 yaşındaki Fieramusca'nın aslında hiç hamile kalmadığı, onun yerine hamile numarası yaptığı ortaya çıktı.

Magen'ın, yakın arkadaşı Heidi'nin bebeğini çalarak, bebeğinin babası olduğunu iddia ettiği eski sevgilisi Christopher Green'e götümeyi planladığı ortaya çıktı.

Christopher Green'e polis tarafından iki çocuk annesi Heidi Broussard'ın yeni doğmuş bebeği Megan'ın fotoğrafı gösterildi.

Green ise bu bebeğin babasının kendisi olduğunu, en azından eski sevgilisi Magen Fieramusca tarafından kendisine bu yönde bilgi verildiğini söyledi.

Korkunç gerçek ise Magen Fieramusca'nın otomobilinden dayanılmaz kokular gelmesiyle ortaya çıktı.

ABC News'un aktardığına göre Magen Fieramusca, arkadaşını kaçırmak, öldürmek ve bebeğini çalmak suçlarının yanı sıra delil karartmak suçundan da yargılanıyor.

Broussard'ın nişanlısı Shane Carey, polise yaptığı açıklamada Fieramusca'nın kendisine 8 ya da 9 Aralık tarihinde doğum yaptığını söylediği, ancak hangi hastanede doğum yaptığını bilmediğini ve bebeği eve götürdüğünü söylediğini aktardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd  hamile  cinayet