UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEYNA TİLKİ BALMUMU HEYKELİ İLE DUDAK DUDAĞA

Ünlü popçu Aleyna Tilki, 'Madame Tussauds Müzesi'ndeki kendi balmumu heykeli ile dudak dudağa poz verdi.

ALEYNA TİLKİ BALMUMU HEYKELİ İLE DUDAK DUDAĞA

'Madame Tussauds Müzesi'nin İstanbul şubesinde, artık Aleyna Tilki'nin de balmumu heykeli var. Hazırlık için müzenin Londra'daki merkezinden gelen kreatif ekiple buluşan ve geçtiğimiz aylarda saç ile göz rengi taranan şarkıcı, sonunda muradına erdi.

BALMUMUNU GÖRÜNCE HEYECANLANDI

Kendine has pozuyla ve kıyafetiyle Aleyna Tilki'nin tıpa tıp benzeri gibi yapılan heykel, şimdiden ilgi odağı oldu. Şarkıcı, neredeyse 8 ayda tamamlanan ve 40'a yakın kişinin çalıştığı balmumunu ilk kez gördü. Balmumu heykeli ile kameralara poz veren Tilki, şaşkınlığını da gizleyemedi.

“BANA BAKMAK NE KADAR GÜZELMİŞ”

Balmumu heykelini çok beğendiğini söyleyen Aleyna Tilki, “Bana bakmak ne kadar güzelmiş. Şimdi insanların bana bakarken ne hissettiğini anlayabiliyorum. Evet bana çok benzemiş. Çok mutlu, çok gurur verici bir şey. Mademe Tussauds’ta figürü yapılan en genç isim benim. Süreç eğlenceli ve enterasandı. Ölçü vermeye gittiğimde gözlerime kadar ölçtüler. Çok uzun ve uğraştırıcı bir süreçti. Bu heykeli hep izlemek istiyorum. Bu kadar kısa sürede bu kadar global olmak büyük başarı” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaleyna tilki  sanatçı  ünlü  müzik  balmumu  heykel  öpüşmek  mutluluk