UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDA SAYAN’DAN SAMİMİ İTİRAFLAR

Seda Sayan, Serkan Tatar'a samimi itiraflarda bulundu.

SEDA SAYAN’DAN SAMİMİ İTİRAFLAR

ST: Bu hafta yaptığı TV programları sahne de güçlü sesi ile ekran ve sahnelerin sevilen ismi her dönem popülerliğini korumuş başarılı sanatçı Seda Sayan konuğumuz, nasılsınız?

SS: Çok teşekkür ederim. Çok iyiyim ama çok yoğun geçiyor günlerim çok yoğun bir temponun içerisinde koşuşturuyorum ve bundan mutluyum.

ST:  Seda Sayanın, korku ve hayalleri neler?

SS: En büyük hayalim; ben hayallerinin üzerinde bir hayat yaşayan bir kadınım. Benim çocukluğumda kurduğum hayallerimin bile “kurban olduğum Yarabbim”beni o hayallerimin bile üzerine taşıdı. Artık hayalim çocuğumun iyi bir yuva kurması, baba olması. Artık bunlar benim hayalim. Hayattaki en büyük korkum, yakınlarımı, sevdiklerimi kaybetmek.

ST: Güçlü ve zayıf yanlarınız neler?

SS: En güçlü yanım, çok cesur olmam, korkusuz olmam. Bazen inanılmaz bir duvar örebilirim etrafıma. Bu beni güçlü kılan çocukluğumdan beri sokakta yetişmiş olmamın etkisi. Erkek gibi lafına çok kızarım ben. Kadın gibi kadın, sözünün arkasında olan. Bu memlekette adını altın harflerle yazdırmış bir insanım. Bu benim en güçlü yanım. Kendi kendini korumayı bilen, dik ayakta duran, ekmeğini her türlü kazanan bir kadınım. Çocukluğumdan beri çalıştım ben, hep çalışan bir çocuktum. Ben sadece şarkı söylemedim. Konfeksiyonlarda çalıştım, avukat yanında çalıştım, telefonlara baktım. Çalışan bir kadın olarak hayatıma devam ediyorum.

En zayıf yönümse merhametim, çok fazla merhametliyim. Merhametimi ve Vicdanımı kullanarak bana her şeyi yaptırabilirler.

ST: TV programlarında ve sahnenizde her zaman ilgi çekmeyi başarıyorsunuz bunun sırrı nedir?

SS:  Sahnenin ve televizyon programlarımın her zaman ilgi çekmesi benim çok doğal davranmam. Beni izleyen yada dinlemeye gelen insanlara değer vermem, saygı duymam. O yüzden her şey çok iyi oluyor. Çok değer veriyorum, çok titiz davranıyorum. Her şey 4 / 4lük olsun istiyorum. O yüzden bal tadında oluyor her şey.

ST: Hayat felsefeniz nedir?

SS: Hayat felsefem bu hayatta dürüst olmak, doğru olmak. Sana ihtiyacı olanları farketmek, sadece kendin için yaşamamak. Ailenle ilgilenmek, etrafındaki insanları sevmek, korumak, Sarmak, sarmalamak, bir duruş sahibi olmak. Senden sonra seni konuşacakları bir şeyler bırakmak. Benim hayat felsefem bu. Doğru olmak, senden sonra seni konuşacakları güzel şeyler bırakmak.

ST: Seda Sayan için aşkın önemli olduğunu biliyoruz. Aşk'ın sevginin sizde ki tanımı nedir?

SS: Aşk güzel bir şey, sonrası sevgi ile dönüşür. O da güzel bir şey. Aşksız olmamalı, insanı değiştirir, gençleştirir, heyecan verir. Kimse kimseyi frenlemesin, kendini de frenlemesin. Çağımız artık teknoloji çağı, her şey çok değişti, her şey sanal. Ama bir yerlerde aşk yaşıyorsa insanlar sonuna kadar yaşasınlar.

ST: Sahne ya da TV’de hayal kırıklığınız oldu mu hiç?

SS: Meslek hayatımda hayal kırıklığım olmadı hiç. Çok şükür çok doğru adımlar atmışım, çok doğru işler yapmışım ki öyle büyük bir hayal kırıklıkları yaşamadım. Güzel gitti benim çizgim maşallah.Meslek hayatımda istediğim yerdeyim, beni buraya taşıyan insanlara layık olmaya, düzgün olmaya gayret ediyorum, hala bunlara dikkat ediyorum. Hayallerimin de üstüne çıktığımı söyledim, mühim olan burayı korumak, burda kalıcı olmak bana göre.

ST: Bir dilek hakkınız olsaydı ne dilerdiniz?

SS: Böyle bir hakkım olsaydı eğer, dünyada savaşların ve açlığın son bulmasını dilerdim.

ST: Spor ve beslenme ile aranız nasıl bu anlamda önerileriniz ne olur?

Ben çok az yiyorum. Çok fazla her şeye saldırmıyorum. Bir şeyi yedikten sonra çok pişman olacağımı bildiğim için eğer çok yemek istediğim bir şey varsa diğer öğünümden imtina edip onu yiyorum. Formuma çok dikkat ediyorum, dikkat etmek zorundayım çünkü benim aldığım iki kilo bile karşımdaki insanı rahatsız etmese de beni ediyor. Çünkü aldığım her kilo benim ölçümü değiştiriyor ve sıkıntı yaşıyorum. Dolayısıyla fazla kilo almamalı ve vermemeliyim. Benim ideal kilom 61-62’ler. 63-64 sıkıntıya sokar beni onun için sürekli kendimle mücadele halindeyim. Her ne kadar hekimlerimiz her gün tartılmayın diyorsa da ben her gün tartının tepesindeyim. Kendi kumandam kendi elimde. Spor yapıyorum.  Pilatesi çok seviyorum. Pilates aynı zamanda doğru duruşu da öğretiyor ve kadın erkek herkes omurga için pilates yapmalı. Pilates yapınca insan doğru duruyor, belini, kolunu güzel kullanıyor. Türk insanı kafasını omzunun üzerinde taşımayı dahi bilmiyor. Yanlış oturuyoruz, yanlış çömeliyoruz pilates bunların hepsine çözüm getiriyor ben herkese tavsiye ediyorum.

ST: Belli zamanlarda yapılan oylamalarda “En güvenilir kişi” seçildiniz. Bunu neye bağlıyorsunuz?

SS: En güvenilir seçilmemde halktan olmamın etkisi çok büyük. Belki de halkın arasından biri olmam, gecekondu çocuğu olmam dolayısıyla samimiyetim, doğallığım bu sonucu getirmiş olabilir. Yirmi bir senedir televizyon programı yapıyorum ve ben hiçbir zaman seyircilerimden bir şeyleri gizlemedim. Beni seyredenlere her zaman doğruları aktarmaya çalıştım. Tabii ki güvenilir olmamda onlardan biri olmamın etkisi var. Bir de “bizden biri, bizim gibi” olarak hissediyorlar beni. Aslında onlara sormak lazım sonuçta beni güvenilir seçen halk ama kendilerine çok yakın gördükleri için böyle seçtiklerini düşünüyorum.

Seda Sayan’ı beni sevenler, tanıyanlar; dobra, sözünün arkasında, vicdanlı olarak tanımlıyorlar sağolsunlar.

ST:  Seda Sayan 7’den 77’ye herkes kendine çok yakın bulduğu ve sevdiği biri bunu nasıl sağladınız?

SS: Benim yaşım yok. Yaşsız olmak çok güzel bir şey. Hem kitlem yaşsız hem ben yaşsızım. Türkiye’de kime nasip olmuş çok şükür.

Milli Antrenör Boksör Oyuncu

Serkan TATAR

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseda sayan  serkan tatar  ünlü  magazin