UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU ŞAHİN İLE OĞULCAN ENGİN SEVGİLİ Mİ?

Ebru Şahin ile Oğulcan Engin sevgili mi? Seda Sayan'ın oğlu ile Hercai'nin güzeli Ebru Şahin arasında şok gelişme

EBRU ŞAHİN İLE OĞULCAN ENGİN SEVGİLİ Mİ?

Hercai dizisindeki oyunculuğuyla milyonları kendisine hayran bırakan Ebru Şahin'in Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ebru Şahin ve Oğulcan Engin sevgili mi? Geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde annesi Seda Sayan'a yaptığı sürpriz ile günlerce konuşulan Oğulcan Engin'in yeni kafesinde geçtiğimiz günlerde ikili ilk defa görüntülendi. Oğulcan Engin'in Cihangir'deki kafesinde oturan çift magazincilerden kaçmama kararı aldı. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen Oğulcan Engin - Ebru Şahin aşkının detayları...

Hercai dizisinde Reyyan Şadoğlu karakterine hayat veren Ebru Şahin, oyunculuğu ile kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Başarılı genç yetenek Ebru Şahin ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in sevgili olduğu iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen Oğulcan Engin - Ebru Şahin aşkının detayları...

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin ve Oğulcan Engin'in sevgili olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Daha önce Seda Sayan'ın da beğendiğini söylediği Ebru Şahin iddialara göre Oğulcan Engin'le aşk yaşamaya başladı.

Oğulcan Engin'in yeni kafesinde geçtiğimiz günlerde ikili ilk defa görüntülendi. Oğulcan Engin'in Cihangir'deki kafesi Emilys Garden'da oturan çift magazincilerden kaçmama kararı aldı.

SEDA SAYAN ARALARINI YAPTI

İddialara göre ikilinin arasını Seda Sayan yaptı. Sayan, Ebru Şahin'i arayarak mekana çağırdı ve kendisi gelmedi. Ebru Şahin ve Oğulcan kafede karşılaştı ve uzunca bir süre sohbet etti. Oldukça eğlenen ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERebru şahin  oğulcan engin  seda sayan  aşk  sevgili