UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİŞAN’I ÇILDIRTAN YORUMLAR

Alişan’ın daha önce söylediği iddia edilen sözler sosyal medyada yeniden gündeme gelince şarkıcı, yapılan yorumlara Twitter hesabından ateş püskürdü.

ALİŞAN’I ÇILDIRTAN YORUMLAR

Ünlü şarkıcı Alişan, Twitter’da TT (Trend Topic) oldu. Nedeni ise, Alişan’ın söylediği iddia edilen sözlerdi. Alişan’ın yılbaşını kutlayan Müslümanlar’a ateş püskürdüğü ve “Bunlar Müslüman değil. Kafir, zındık, hayasız. Meke’nin fethi kutlu olsun” şeklinde daha önce söylediği iddia edilen sözler sosyal medyada çokça konuşuldu, Twitter’da TT oldu.

Bunun üzerine Alişan, sosyal medyada linç edildi. Konuyla Twitter hesabından açıklama yapan Alişan, “Kaç kişisiniz? Kime çalışıyorsunuz? Amacınız ne? bilmiyorum ama, bunun hesabını ve bana edilen küfür ve hakaretlerin hesabını sizden sormazsam adam değilim? Edilen hakaretleri, küfürleri de silebiliyor musunuz? Ben gerçek dışı değil, gerçekten mahkemeye verdim bile sizi! Hakime savcıya anlatırsınız, biz gerçek dışı şeyler yazıp insanlara hakaret ettiriyoruz sonra da eğleniyoruz okuyup dersiniz!” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERalişan  sosyal medya  twitter