UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TİKTOK VİDEOSU BAŞINA DERT AÇTI

Peru'da yaşayan Jossmery Toledo Coronel, hayatını polislik yaparak kazanan bir kadın. Ancak Jossmery aynı zamanda gerçek bir sosyal medya fenomeni. Güzel polisin başı ise son yaptığı paylaşımla fena halde dertte.

TİKTOK VİDEOSU BAŞINA DERT AÇTI

Jossmery Toledo Coronel, Peru'da yaşayan ve aynı zamanda yüz binlerce takipçisi olan sosyal medya fenomeni bir polis memuru.

Ülkesinde "dünyanın en güzel polis memuru" olarak tanımlanan Coronel'in, Instagram'da 335 bin takipçisi bulunuyor. Jossmery Toledo Coronel, son olarak sosyal medya platformu Tik Tok'ta "Bibidi Babidi Boo Challenge" adlı bir akıma katıldı.

1950 tarihli Disney klasiği Cinderella'da çalan Bibbidi Bobbidi Boo adlı şarkıdan esinlenen sosyal medya akımına katılan polis memurunun başı yaptığı bir paylaşımla derde girdi.

Bibbidi Bobbidi Boo adlı şarkı Cinderella'da, Külkedisi'nin eski püskü kıyafetlerinin sihirli bir dokunuşla prensesleri aratmayan bir elbiseye dönüşmesi eşliğinde çalıyordu.

Jossmery Toledo Coronel yer aldığı Tik Tok videosunda da, güzel polis memurunun üniforması, bu şarkı çalmaya başladığında çiçekli ve cesur bir mini elbiseye dönüşüyordu.

Bir anda mini elbisesiyle kalan Jossmery Toledo Coronel, kendi ekseni etrafında dönüyor, kameraya bakarak gülümsüyor.

Videoyu Instagram hesabındaki 335 bin takipçisiyle paylaşan Jossmery, tahmin etmediği sert bir tepki ile karşılaştı.

Peru'nun Polis Kuvvetleri Yetkisi Julio Pacheco, Jossmery Toledo Coronel hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Polis güçlerinin itibarını zedeleyecek davranışlarda bulunduğu öne sürülen Jossmery Toledo Coronel, şimdi polis kuvvetlerinden uzaklaştırılma tehlikesi ile karşı karşıya.

Paylaştığı video yarım milyondan fazla görüntülenen polis memuru Jossmery Toledo Coronel, aldığı ihtara rağmen sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya da devam ediyor.

Jossmery, yerel medyaya yaptığı açıklamada "Maalesef ki polislerin esas düşmanı yine polislerden başkası değil. İnsanların neden kıskançlık yaptığını anlamıyorum. Kimse başarılı olmanızı istemiyor" dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpolis  tiktok  fenomen