UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ABD’li oyuncu Zac Efron, Papua Yeni Gine’de kendi adını taşıyan Killing Zac Efron (Zac Efron’u Öldürmek) adlı bir macera serisi çekerken gerçekten ölümden döndüğünü anlattı.

ÜNLÜ OYUNCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Dünyaca ünlü oyuncu Zac Efron, Papua Yeni Gine'de hem oyuncusu hem de yapımcısı olduğu bir çeşit hayatta kalma macerası olan Killing Zac Efron (Zac Efron'u Öldürmek) adlı belgeseli çekerken hayati tehlikesi olan bir hastalık atlattığını açıkladı.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Zac Efron, “İletişime geçen herkese minnettarım. Papua Yeni Gine'de hastalandım ama çok hızlı bir şekilde kendimi toparladım ve burada harika bir üç haftayı tamamladım. Tatili ailem ve arkadaşlarımla geçirmek için evdeyim. Sevginiz ve ilginiz için teşekkür ederim, 2020'de görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Hastalığına dair detayları da anlatan Efron ise, Noel'den önce tifo ya da benzeri bir bakteriyel enfeksiyon geçirdiğini, bunun üzerine hemen doktorların gözetimine alındığını açıkladı.

Avustralya'nın Sunday Telegraph gazetesinin aktardığına göre, Brisbane'deki havalimanından önce Spring Hill'deki bir hastaneye götürülen ve orada birkaç gün kalan Efron, daha sonra, Los Angeles'a sevk edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERoyuncu  los angeles  belgesel