UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ ANNE YATAĞINA UZANDI

Ailesi ve 1 yaşındaki küçük kızıyla beraber İspanya'ya tatile giden genç kadın, kendini hasta hissettiğini söyleyerek gece erkenden uyumaya gitti. Ailesi altı hafta önce genç kadının başına gelenlerden habersizdi...

GENÇ ANNE YATAĞINA UZANDI

Megan Brannan, İskoçya'nın Motherwell kentinde yaşayan 24 yaşında genç bir anneydi.

Hayatını kuaförlük yaparak kazanan genç anne, henüz 1 yaşında olan kızı Kaedy, 61 yaşındaki babası Thomas, 57 yaşındaki annesi Margaret ve 21 yaşındaki kız kardeşi Toni ile birlikte tatile gitti.

Tatil için İspanya'nın Kanarya Adaları'na giden Brannan Ailesi için her şey yolunda gidiyordu.

Fakat tüm ailenin dünyasını başına yıkacak bir olay olmak üzereydi.

Aileyle geçirilen keyifli bir günün ardından Megan, 13 Ekim gecesi uyumak üzere yatağına uzandı. Ertesi gün aile kaldıkları otelde kahvaltı için buluştu.

Ancak Megan hala aşağı inmemişti. Kızının uyuyakaldığını düşünen babası, Megan'a telefonla ulaşamayınca kontrol etmek üzere odasına çıktı.

Gördüğü manzara karşısında ise dünya başına yıkıldı. Megan nefes almıyordu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 24 yaşındaki Megan'ın uykusunda öldüğünü tespit etti.

Brannan Ailesi, kızlarının doğan nedenlerden ötürü, belki de bilmedikleri bir hastalık yüzünden hayatını kaybettiğini düşündü.

Ancak yine de son derece sağlıklı olan kızlarının ölümüne bir türlü anlam veremediler.

İsminin verilmesini istemeyen Megan'a yakın bir kaynak ise, genç kadının 5 Eylül'de saldırıya uğramış olduğunu iddia etti.

Bu iddianın, Megan'ın Costa Adeje'de kaldığı otelde, kendini hasta hissettiğini söyledikten sonra uykuya dalıp bir daha uyanmamasının sebebi olabileceği ortaya çıktı.

Brannan Ailesi, kızlarının doğal sebeplerden ötürü değil de, uğradığı bir saldırı nedeniyle ölmüş olabileceği fikri karşısında şoke oldu.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan ismi açıklanmayan kaynak, "Megan, ailesiyle tatile çıkmadan birkaç hafta sonra saldırıya uğradı" açıklamasında bulundu.

İskoçya'da Megan'ın ölüm sebebini aydınlatmaya yönelik bir soruşturma başlatıldı.

Aynı kaynak, "Megan'ın ölümü, saldırıda aldığı yaralardan kaynaklı olabilir. Polisin detaylı bir soruşturma yürütmesi, burada hayati önem taşıyor" dedi.

"Megan'ın ailesi, kızlarının teşhis konulmamış bir hastalığı olduğunu ve ölümünün bundan kaynaklandığını düşünüyordu. Şimdiyse yıkılmış durumdalar ve bazı cevaplara ihtiyaçları var."

Megan'ın kız kardeşi Toni, sosyal medyada ablasının ölümünün kendisini yıktığını anlatan paylaşımlarda bulundu.

"Sen benim rol modelimdin, abladan öte en yakın arkadaşım, hayatımın ışığıydın. Benim için anne gibiydin. Bildiğim her şeyi sen öğrettin. Hayatımın yolunda gitmesini sağlamak için elinden gelen her şeyi yaptın."

"İkimizin arasında kimsenin anlayamayacağı türden bir bağ vardı. İşte bu yüzden, kıymetli bebeğimiz Kaedy'ye gözüm gibi bakacağım. Aynı senin bana baktığın gibi..."

Toni, Noel günü yaptığı paylaşımda ise, "Noel günü prensesimizin hediyelerini açışını izlemek ve senin bunu görememen, şahit olduğum en acı şeylerden biri. Bugünü sensiz geçirmek kalbimi bir milyon parçaya ayırıyor." diye yazdı

İskoçya Polisi'nde yapılan yazılı açıklamada ise, "İskoçya Polisi, Motherwell'de yaşayan 24 yaşındaki bir kadının 14 Ekim 2019'da İspanya'daki ölümünü araştırmaktadır. Ölümü açıklanamamıştır ve olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." denildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgenç  kadın  ölüm  ispanya