UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL İÇİN UYARI

Yeni yıla saatler kala Meteoroloji’den de hava durumu ile ilgili son dakika haberi geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son hava durumu tahminlerine göre 2020 yılbaşı günü birçok ilimizde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL İÇİN UYARI

Vatandaşlar, bugün ve yılbaşında hava durumu nasıl olacak sorusunun yanıtını araştırıyor. Doğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerimizde hafif ve yoğun kar yağışı beklenirken, İç Anadolu'nun batı kesimleri ve Karadeniz bölgesi için de yağış uyarısı geldi. Peki, kar ne zaman yağacak ve 5 günlük hava durumu tahminleri nasıl? 31 Aralık 2019 ve 2020 yılının ilk günleri için hava durumu raporlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Yılbaşı için Meteoroloji'den sürpriz bir kar yağışı uyarısı geldi. Birçok ilimizde bu akşam saatlerinden itibaren ve 31 Aralık 2019 tarihinde kar yağışı bekleniyor. Dışarıda plan yapan vatandaşlar, 'Yarın hava nasıl olacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde yayımlanan son dakika hava durumu raporlarına göre başta Doğu ve İç Anadolu olmak üzere, Karadeniz'in bazı kesimleri ve Ege'nin doğusunda kar ve karla karışık yağmur yağışı bekleniyor.

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin (Edirne hariç) yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinde Kırklareli çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (70-100 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin (Sivas hariç) karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerinde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneyi ile Tunceli ve Bingöl çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13