UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DIŞKISINI ATARKEN CAMA SIKIŞTI

İngiltere’nin Bristol kentinde gerçekleşen bu olayda Liam Smith adındaki bir genç sıkılgan saatlerinde Tinder’da bir kadınla eşleşir ve dışarıda yemek yemeye karar verirler.

DIŞKISINI ATARKEN CAMA SIKIŞTI

Gece, adam ve kadın için iyi geçer ve şarap içip film izlemek için Liam’ın evinin yolunu tutarlar.

Liam Smith’in evine giden kadın, tuvalette sifonun çalışmaması üzerine paniğe kapılır ve dışkısını camdan aşağı atmak ister. Fakat işler istediği gibi gitmez. Dışkı, kadının beklediği gibi bahçeye değil, tuvalet camının dışında yer alan ve açılmayan iki camın arasına düşer.

Olayları daha da kötü hale getiren durum ise amatör jimnastikçi kadının dışkıyı oradan almak istemesiyle olur. Fakat kadın iki camın arasında sıkışır.

Camını kırmaya kıyamayan Liam Smith, İtfaiye çağırır ve Tinder buluşması bir hayli trajikomik hale bürünür.

İtfaiye kadını kurtarmak için mecburen camı kırmak zorunda kalır ve bu Liam’a 300 sterlin gibi bir paraya mal olur. Liam, 300 sterlin (yaklaşık bin 300 TL) tutan cam masrafını karşılayabilmek için kurduğu Crowdfunding adlı sitede bu hadiseyi anlatır..

Liam yaşadığı bu olayı şu cümlelerle ifade ediyor; “Çok güzel bir akşam geçirdik. Ünlü bir tavuk restoranında tavuk yedik ve birkaç bira içtik. Sonra da şarap içip film izlemek için evime geldik…

“Tuvalete gittikten sonra yüzünde bir panik ifadesiyle geri geldi ve ne yaptığını anlattı.Tuvaletimin camının hemen arkasında bir çift cam daha bulunuyor. İşte fırlattığı dışkı, tam da bu camların arasına düşmüş. Önce bir çekiçle camı kırmayı düşündüm. Fakat camı kırmak yerine camların arasına kafasını ve kolunu sokup dışkıyı çıkarmak istedi. Dışkıyı çıkarmayı başardı ve bana verdi, ben de tuvalete attım. Ama camdan geri çıkmayı başaramadı. Endişelendim ve itfaiyeyi çağırdım.”

Ayrıca yaşadığı bu absürt anıyı BBC’ye anlatan Liam, itfaiyecilerden şikayetçi olmadığını söylüyor. Fakat 300 sterlin de kendisi gibi bir öğrenci için çok fazlaymış. Bu yüzden aklına parayı çıkarabileceği başka bir fikir gelmiş.

“Doktora öğrencisi olduğum için pek param yok. Camı tamir ettirmek için gereken 300 sterlin benim aylık bütçemin önemli bir kısmı.” diyen öğrenci 200 sterlin toplama hedefiyle bir Crowdfunding sayfası kurmuş. Fakat şimdiden 1200 pound kazanmış bile.

Kadınla ikinci bir buluşma gerçekleştiren Liam henüz ilerisi için erken olduğunu belirtirken “En zor şeyleri başlangıçta atlattık.” diye sonlandırıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbuluşma  ingiltere  liam smith  inder  sevgili