UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT AYRILDI MI?

'Mucize Doktor' dizisinde canlandırdığı 'Açelya' karakteriyle oldukça dikkat çeken Hayal Köseoğlu, son olarak oyuncu sevgilisi Caner Şahin ile romantik karelerini Instagram hesabından paylaşmıştı. Bu fotoğraflar kısa sürede gündem olurken, ikilinin birlikte olan fotoğraflarını silmesi ayrılık ihtimalini akıllara getirdi.

ÜNLÜ ÇİFT AYRILDI MI?

Instagram'dan paylaştığı cesur karelerle sık sık gündeme gelen Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz hafta oyuncu sevgilisi Caner Şahin ile romantik pozlarını takipçileriyle paylaşmıştı.

Bu paylaşımın ardından oyuncu çiftin, aşk yaşadığı ortaya çıkmış ve herkes ikiliyi çok yakıştırmıştı. Ancak Hayal Köseoğlu ve Caner Şahin'in son hamlesi şok etkisi yarattı.

Birlikte olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından silen 'Hayal Köseoğlu ve Caner Şahin ayrıldı mı?' sorusu akılları kurcaladı.

Çiftten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Daha önce 'Aşk-ı Memnu', 'Ufak Tefek Cinayetler' gibi yapımlarda rol alan Hayal Köseoğlu, şimdilerde 'Mucize Doktor' dizisinde boy gösteriyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Köseoğlu, verdiği cesur pozlarla magazin gündeminde sık sık konuşuluyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13