UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU NASIL ANNE?

19 yaşındaki zihinsel engelli kızını Badoo isimli uygulama aracılığıyla bulduğu erkeklerle defalarca fuhuş yaptıran anne tutuklandı. İğrenç gerçek, kızla birlikte olan şahıslardan birinin polise ifade vermesiyle ortaya çıktı.

BU NASIL ANNE?

Tayland'ın Başkenti Bangkok'ta meydana gelen iğrenç olayda, zihinsel engelli 19 yaşındaki kızını, Badoo uygulaması aracılığı ile fuhşa sürükleyen anne çıkarıldığı mahkemece tutuklanrak cezaevine gönderildi.

İğrenç gerçek ortaya çıktı! 19 yaşındaki zihinsel engelli kızını defalarca fuhuş yaptırdı

ÜLKE GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Olay , Başkent Bangkok'ta meydana geldi. İddialara göre zihinsel engelli kızını Badoo isimli uygulamayı aracı olarak kullanarak bulduğu erkeklerle fuhuş yaptıran anne tutuklandı. İğrenç gerçek adeta Tayland gündemini sarstı.

KIZINI FUHUŞ YAPTIRDIĞI ERKEKLERDEN ZORLA PARA İSTEDİ

İğrenç olay 39 yaşındaki annenin, kızını fuhuş yaptırdığı başka bir erkekten zorla para istemesiyle ortaya çıktı. İddialara göre anne, kızıyla birlikte olan şahıstan yüklü miktarda para istedi, tehdit etti. Bunun üzerine şahıs, polise giderek şikayetçi oldu.

İğrenç gerçek ortaya çıktı! 19 yaşındaki zihinsel engelli kızını defalarca fuhuş yaptırdı

"ÇOK SESSİZDİ"

Engelli kızla birlikte olan şahıs, ilk başta kızın engelli olduğunu anlayamadığını belirterek şunları söyledi, "Kızla bir gece birlikte olduk. Zihinsel engelli olduğunu anlayamadım, çünkü hiç konuşmadı, çok sessizdi" ifadelerini kullandı.

250 BİN BAHT (70 BİN TL) İSTEDİ

Kızla birlikte olduktan sonra annesinin kendisinden yüklü miktarda para istediğini belirten adam, "Benden 250 bin Baht istedi. 50 binini verdim, daha sonra kızın zihinsel engelli olduğunu öğrendiğimde polise gittim, şikayetçi oldum" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanne  zihinsel engelli  fuhuş