UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODEL, YILDIZ FUTBOLCUNUN MESAJLARINI İFŞA ETTİ

Rus model ve sunucu Viktoria Odintcova, Cristiano Ronaldo'nun kendisine attığı mesajı açıkladı.

ÜNLÜ MODEL, YILDIZ FUTBOLCUNUN MESAJLARINI İFŞA ETTİ

Rus model ve sunucu Viktoria Odintcova, Juventus forması giyen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile arasında yaşananları paylaştı.

Instagram'da 5 milyon fazla takipçisi bulunan Rus güzel, başta Cristiano Ronaldo olmak üzere Lewis Hamilton ve Neymar gibi ünlü sporcularla gerçekleştirdiği yazışmaları itiraf etti.

Rusya'da yayınlanan 'Makarena' isimli programa konuşan Viktoria Odintcova, Cristiano Ronaldo'nun kendisine Instagram'dan mesaj attığını ancak yüz vermediğini öne sürdü.

34 yaşındaki Viktoria Odintcova, "Çok uzun zaman önceydi... Ronaldo bana mesaj atmıştı. 'Merhaba, nasılsın?' yazmıştı. Cevap vermeden sildim." dedi.

Rus model, o dönem Manchester United forması giyen Ronaldo ile münasebetinin daha ileriye gitmediğinin altını çizerek şu anda Georgina Rodriguez ile birlikte olan yıldız oyuncu hakkında daha fazla konuşmak istemedi.

Viktoria Odintcova, "Tabii ki ona bir şans verdim. Çünkü başka kızlara da yazdığını biliyorum. Mesajı görür görmez sildim." ifadelerini kullandı.

İsmi Neymar ve Lewis Hamilton ile de anılan Viktoria Odintcova, Britanyalı Formula 1 pilotuna ayrı bir parantez açmayı ihmal etmedi.

Viktoria Odintcova, "Telefon rehberimdeki en ünlü isim Lewis Hamilton. En son 15 Kasım'da yazmıştı. Doğum günümü kutladı. Sadece arkadaşız. Ara sıra mesajlaşıyoruz, o kadar. Zaten yarışlara çok sık gidemiyorum." şeklinde konuştu.

Rus güzel, kariyerinde Fransız ekibi Paris Saint Germain'de devam eden Brezilyalı yıldız Neymar ile olan arkadaşlığına da değindi.

Viktoria Odintcova, "Neymar'la iletişim halindeyiz. Kendisi zaten Lewis Hamilton'ın yakın arkadaşı. Hamilton vasıtasıyla tanışmıştık. Sıradan bir insan. Instagram üzerinden mesajlaşıyoruz."

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti 2016 yılından bu yana birlikteler ve Alana isimli bir kızları var.

Portekizli futbolcu, Viktoria Odintcova'nın bu açıklamalarına henüz cevap vermedi.

Viktoria Odintcova'nın kişisel Instagram hesabından öne çıkan fotoğraflar şu şekilde:

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, nişanlısı Georgina Rodriguez ve dört çocuğu ile birlikte mutlu bir hayat yaşıyor.

İtalya'nın Torino kentinde, ailesiyle servet değerinde bir villada oturan dünyaca ünlü futbolcu, sosyal medya hesabından zaman zaman evinde ailesiyle çekilen mutlu pozlarını paylaşıyor.

Futbol hayatı ve özel hayatıyla ön planda olan Ronaldo'yu nihayetinde diz çöktüren nişlanlısı Georgina Rodriguez, ilk tanışma anlarını Elle dergisinin İtalya baskısına açıklamıştı.

Futbolcunun başka annelerden dünyaya gelen çocuklarına da bakan Rodriguez, Madrid'de satış danışmanlığı yaptığı bir mağazada karşılaştıklarını söylemişti.

Yaklaşık dört yıl önce ünlü bir moda firmasının mağazasında çalışan genç kadın, Ronalo'nun alışveriş yapmaya geldiğini ve orada tanıştıklarını söyleyerek birbirlerine ilk görüşte aşık olduklarını anlatmıştı.

Ronaldo'dan bir kız çocuğu olan Georgina, dört çocuklu mutlu bir hayat sürüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERronaldo  mesaj  ifşa  viktoria odintcova