UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ YILDA KONUT KREDİLERİNDE İNDİRİM VAR

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kamu bankaları sıfır konutta faizi 0.79'a indiriyor" dedi.

YENİ YILDA KONUT  KREDİLERİNDE  İNDİRİM VAR

Bakan Albayrak, Şırnak Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen, "Türkiye İçin Değişim Başlıyor, Şırnak İş Dünyası Buluşması" toplantısında yaptığı konuşmada, yılın son günlerinde Şırnak'ta bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

"Değişim başlıyor" başlığı altında bir süreci başlattıklarını, bu kapsamda 11. il olan Şırnak'ı ziyaret ettiklerini anlatan Albayrak, şehir şehir gezerek KOBİ'ler, sanayiciler ve iş adamları ile bir araya geldiklerini vurguladı.

Albayrak, Şırnak'ın kadim bir şehir olduğunu belirterek, "Şırnak maalesef bir dönem terör örgütünün bölge halkı üzerinde kurduğu baskı ve yıldırma politikaları sebebiyle hizmetten, hak ettiği güzelliklerden önemli bir süre mahrum kaldı. Ama Allah'ın izni ile o günler geride kaldı. 17 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin her köşesini ihya etme gayreti içerisinde olduk. Bu gayretimizi takdir eden Şırnaklı kardeşlerimiz 31 Mart'ta elini masaya vurdu ve ülkeye, topluma ket vurmaya çalışanlara karşı Şırnak'ı hizmetsizliğe, gözyaşına, korkuya mahkum etmek isteyenlere karşı 31 Mart'ta 'yeter' dedi." diye konuştu.

"İnşallah Şırnak 31 Mart sürecinden sonra bölgede, bu değişimin öncüsü lider şehirlerden biri olacak." diyen Albayrak, Şırnak'ın bu anlamda eksiklerini gidermek için hızlıca giderme noktasında Cumhurbaşkanlığının liderliğinde Hazine ve Maliye Bakanı olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini aktardı.

Albayrak, Şırnaklı vatandaşların huzuru ve refahı için ellerini taşın altına koyacaklarını vurgulayarak, bu kapsamda güvenlik politikaları ve operasyonların da başarıyla devam ettiğini, sınırda, sınır ötesinde, bu istikametteki irade olduğu sürece Şırnak'ı çok güçlü ve güzel yarınların beklediğini kaydetti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberat albayrak  bakan albayrak