UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARANILAN HIRSIZ "KÖPEK" ÇIKTI!

Amerikalılar hırsız köpek şokuyla karşı karşıya kaldı. Massachusetts'te polis departmanına ait bir köpeğin, bağış yapılan oyuncakları çaldığı ortaya çıktı.

ARANILAN HIRSIZ "KÖPEK" ÇIKTI!

Huffpost'ta yer alan habere göre, Franklin Polis Departmanı yerel bir yardım kuruluşu olan Santa Foundation için çocuklar oyuncak topluyor. Kuruluş, bir süre sonra toplanan oyuncakların hızlı bir şekilde kaybolduğunu fark etti.

Birkaç oyuncak kaybolduktan sonra, memurlar konuyu araştırmaya başladı. Polisler hırsızın kendilerinden biri olduğunu kısa bir süre içerisinde öğrendiler. Oyuncakları çalan departmana ait sevimli köpek Ben'di. Olayla ilgili açıklama yapan polis memuru, "Ben oyuncakları gördüğü zaman hepsinin kendisine ait olduğunu düşündü” dedi.

Memurlar, Ben'in sapından taşıyıcısına bir oyuncak bebek taşıdığını yakaladıktan sonra onu yakalamaya çalıştı.Ancak, sevimli hırsız memurları masanın altında, hepsi salyalarla kaplı tam bir şekerleme yeri buldukları yere götürdü.

Memurlar, bu ekstra sulu oyuncakları çocuklara bağışlayamayacakları için oyuncakları değiştirdi. Ben, olay sonrasında hırsızlıkla suçlanmayacak ancak sevimli köpeğin bağışların bulunduğu odaya girmesi yasaklandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhırsız köpek