UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EROL KÖSE’DEN ÇARPICI İTİRAF

Esra Balamir’in ve Dr. Erol Köse’nin sunduğu UçanKuş Tv'de yayınlanan Canlı Masa programında, Erol Köse ilk kez bir itirafta bulundu.

EROL KÖSE’DEN ÇARPICI İTİRAF

Ünlüler dünyasının ayrılmaz ikililerinden Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün rap performansını değerlendirdikten sonra çarpıcı açıklamalarda bulunan Erol Köse, “Safiye Soyman, az daha benim ilk kayınvalidem oluyordu” dedi.

“İLK KAYINVALİDEM OLACAKTI”

Safiye Soyman’ın kızı Ümran ile 1980 yıllarında sevgili olduklarını söyleyen Dr. Erol Köse, “Safiye Soyman az daha benim ilk kayınvalidem oluyordu. Sene 80’ler. Safiye Soyman’ın adı sanı yok. Radyo provasında bir kadın, onu da tanımıyorum. O zamanlar üniversitede tıp fakültesindeyim. Bir kız gördüm, çarpıldım çok güzel. Ümran, şimdi evli, Allah mutlu etsin” dedi.

“SİNEMAYA FALAN GİDİYORUZ”

Köse, “Ümran arkadaşımın arkadaşıydı. O yıllarda flörtler belli işte sinemaya falan gidiyoruz, kafede oturuyoruz. Bir gün bana “Annem radyo sanatçısı” dedi. Radyoda da birçok kişi var, tanımıyorum. Daha sonrasında da hayat beni sahne showları, İstanbul’a falan çekince koptuk. Ben prodüktör oldum. Faik Öztürk, Ankara’da çorbacıydı aynı zamanda hemşerim. Safiye bir gün, “Erol ben Ümran’ın annesiyim, az daha damadım olacaktın” dedi. Kızı evlenmiş torunları falan var. Az daha kayınvalidem olacaktı” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13