UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

JOLLY’DEN “MİRASIM TÜRKİYE” ADIMI!

33 yıldır turizm sektöründe faaliyet gösteren Jolly, “Mirasım Türkiye” kampanyası ile sektörde öncü bir çalışmaya imza atıyor!

JOLLY’DEN “MİRASIM TÜRKİYE” ADIMI!

Jolly, Tophane i Amire’ de gerçekleştirdiği etkinlikle Türkiye’nin zengin mirasını gelecek nesillere bırakmak için, “Mirasım Türkiye” diyerek sürdürülebilirlikle ilgili başlattığı çalışmaların detaylarını paylaştı.

Türkiye’nin doğal ve kültürel miraslarını tanıtarak bu mirasın sahibinin gelecek nesiller olduğuna dikkat çeken Jolly, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ile uzun soluklu bir iş birliğine imza atacağını açıkladı.

Yazar, belgesel yapımcısı Nebil Özgentürk’ün moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, “33 yıldır turizme gönül vermiş bir şirket olarak yerel işletmelerde istihdam yaratarak ekonominin gelişimine destek olmak için elimizden geleni yaptık; sektörü geliştirmek adına, ülkemizin zengin mirasını gelecek nesillere aktarmak için tek yolun sürdürülebilir turizm olduğuna inanıyoruz. 2020’de sürdürülebilir turizm konusunda farkındalık yaratma ve kapasite geliştirme konularında UNDP ile birlikte çalışacağız. Amacımız hem yerel halk ve işletmelerde hem de ziyaretçilerde farkındalık yaratarak sürdürülebilir turizm alanında kapasite artırımına destek olmak olacak” dedi.

Jolly Onursal Başkanı Sinan Vardar ise, “Güzel şeyler yaptık. Bütün kazancımızı yılardır yeni teknolojiye yatırdık ve kültür turlarında da çok öne çıktık. Çok güzel de bir tanıtım yaptık. Bundan sonraki çabamız, Türkiye’nin güzelliklerini iç piyasaya, turizm seven insanlarımıza ve yurt dışına tanıtmak olacak” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERjolly