UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FAST FOOD YEMEK İÇİN İŞİNİ BIRAKTI

İngiltere'de 22 yaşındaki genç bir kız YouTube'da fast food yiyerek para kazanmak için düzenli işini bıraktı.

FAST FOOD YEMEK İÇİN İŞİNİ BIRAKTI

22 yaşındaki Charna Rowley, öğün başına yaklaşık 5.500 kalori alan ve çekimlerini yaklaşık 40.000 takipçisi ile paylaşan bir YouTuber.

Greggs'den Pizza Hut'a kadar değişen yemeklerin bir yandan tadını çıkarırken bir yandan da giderek popülerleşiyor. Charna, bir yönetici olarak çalıştığı önceki işinden ayrılmış ve şu anda videolara daha fazla zaman ayırmak için çalıştığı yarı zamanlı bir depo işinden kazandığıyla, yemek yeme masraflarını karşılıyor.

Videolarının birçoğunda sekiz aylık erkek arkadaşı var ve onunla birlikte yemek yiyorlar.

Beraber yaşayan çift, yan yana tavuk ya da Çin yemeği yiyor ve durma planları yok. Londra'da yaşayan Charna’nın bakış açısı ise hayli enteresan “Sadece kendime ne kadar güvendiğimi göstermeliyim. Dişime veya ağzımın çevresine sıkışmış bir şey bulabilirim, ancak bu sorun değil insanların bende sevdiği şey eğlenceli oluşum."

Charna 102 kilo ağırlığında, ancak haftada dört kere spor seansına giderek sağlığını kontrol altında tutmak konusunda da dikkatli.

Kamera karşısında yemek yemek, öz güvenini de artırıyormuş ve insanların bir sonraki adım için ondan yemesini istediği şeyleri dikkate alıp yerine getirmekten hoşlandığını söylüyor.

 “45 yaşındaki annem Marsh, Royal Mail için çalışıyor ve başlangıçta yaptığım şeyi bir hobi olarak gördü, ama bir kez tutkumu gördükten sonra onun fikirlerini değiştirmeyi başardım. Öncesinde bunu bir yedek plan olarak görmüş olabilir, fakat şimdi gençken ve fırsatım varken bunun için çabalamam gerektiğini düşünüyor. Her şey dengeyi bulmakla ilgili ve eğer insanların bana yapıştırdığı tek sıfat kiloluysa bunu yapmaya devam edecek insanları umursamıyorum. “

Şimdiye dek, her biri yarım saatin altında süren, her hafta iki video çekebilmek için 1.000 sterlin harcadı.

En büyük hit videosu, 46.000'den fazla izlenen “Çin Yemeğinin Tadını Çıkar”. Videolarına gelen yorumlardan birinde, bir fanı şöyle yazmış: “Yemek yeme alışkanlığımı takdir etmemi sağlıyorsun! Bunu seviyorum!”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYouTuber  ünlü  ingiltere  fast food