UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“EN DOLGUN DUDAKLI BEN OLACAĞIM”

22 yaşındaki genç kadın, dünyanın en dolgun dudaklarına sahip olmak istediğini söylerken, dur durak bilmeyeceğinin mesajını bu sözlerle veriyor: "Benim için sınır yok."

“EN DOLGUN DUDAKLI BEN OLACAĞIM”

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yaşayan Andrea Emilova Ivanova, kendisi kabul etmek istemese de bir estetik bağımlısı...İngiliz gazetesi Mirror'ın haberine göre genüz 22 yaşında olan kadın, oldum olası dolgun dudaklara sahip olmak istemiş.

Geçen yıl 12 ay içinde 15 estetik operasyon geçirmiş ve dudaklarını doğal halinden üç kat daha "dolgun" hale getirmeyi başarmış.Şimdiye kadar 17 kez hiyalüronik asit enjekte ettiren Andrea Ivanova, yıl bitmeden en az iki kere daha operasyon geçirmek istediğini söyledi. Barbie bebeklere benzemek istediğini söyleyen genç kadın, dudaklarının eski haline oranla dört kat aha büyük olduğunu belirtti.

"Dudaklarım ne kadar büyük olursa o kadar güzel görünüyorum" diyen Andrea, dudaklarının daha kalın görünmesi için gereken her şeyi yapacağını söyledi. Dudaklarını dolgunlaştırmak için düzinelerce klinik gezen genç kadın, "dünyadaki en dolgun dudaklara sahip olmak istediğini" söylüyor.

Sadece dudakları için 15 kez bıçak altına yatan genç kadın, her bir dudak dolgunlaştırma seansı için yaklaşık bin lira harcamış.

Bu da Andrea'nın bu görünüme ulaşmak için en az 15 bin lira harcadığı anlamına geliyor.

Bulgaristan asıllı genç kadın, "Dudaklarımın bu halini çok beğeniyorum. Bence böyle daha güzel görünüyorum. Benim ülkemde bu tarz dolgun dudaklar çok moda." açıklamasını yapıyor. Başkent Sofya'daki neredeyse tüm estetik merkezlerini gezdiğini ve dudaklarına her çeşit dudak dolgusunu enjekte ettirdiğini söyleyen genç kadın, kendisine bu işlemler için ne kadar para harcadığı sorulduğunda ise, "Açıkçası tam olarak saymadım. Bir seans yaklaşık 150 euro. Gerisini siz hesaplayın" diyor.

Andrea, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram sayfasında sık sık selfieler paylaşan genç kadının 16 binden fazla takipçisi var.Binlerce hayranı olduğunu söyleyen Andrea Emilova Ivanova, takipçilerinin dudaklarına övgüler yağdırdığını söylüyor.

Andrea, sosyal medya üzerinden pek çok evlilik teklifi aldığını da söylemeden edemiyor.Aldığı övgüler konusunda pek de alçak gönüllü davranmayan Andrea, "Dünyanın dört bir yanından hem dış görünüşümü, hem moda anlayışımı hem de vizyonumu öven binlerce mesaj alıyorum" diyor.

Zaman zaman negatif yorumlar da aldığını söyleyen Andrea, bunları kadınların kıskançlığına yoruyor ve "Olumsuz yorumlar hep kadınlardan geliyor..." diyor.

Andrea, kendisini estetik bağımlısı olarak görüp görmediği sorusuna ise, olumsuz yanıt veriyor ve bağımlı olduğunu reddediyor."Dünyanın en büyük ve en dolgun dudakları neden bende olmasın ki? Bence şu an fazla rakibim yoktur" diyen Andrea, kendini "benzersiz" olarak görüyor.

"Demek ki özgün ve emsalsiz biriyim ki, dünyanın dört bir yanında gazeteciler benimle ilgili makaleler yazıyor, beni manşetlerine taşıyor" diyen Andrea, kendine fazlasıyla güveniyor: "Kimseye benzemiyorum ve kimseye özenmiyorum."

Son derece açık fikirli bir insan olduğunu dile getiren genç kadın, "Benim dudaklarım başkalarına büyük geliyor olabilir, ama kime göre neye göre? Başkalarının düşüncesi beni ilgilendirmez" diyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdudak  dolgu  bulagaristan