UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji fırtına ve sağanak uyarısı yaptı. Son dakika uyarısında yağış ve fırtınanın Pazar günü yurt genelinde etkili olacağı belirtildi. Sağanak yağışın bu akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın güneyinde etkili olacağı ve İstanbul başta olmak üzere ülkenin batısını etkileyeceği ifade edildi.

 METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ün son tahminlerine göre 22 Aralık 2019 pazar günü yurt genelinde fırtına ve sağanak yağış etkili olacak.

Son verilere göre cumartesi akşam saatlerinden itibaren etkisini artıracak rüzgarın, Marmara'nın batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli yarın ise şiddetini artırarak, pazartesi günü öğle saatlerine kadar Marmara ve Ege Bölgesinde fırtına ve kuvvetli fırtına şeklinde esecek.

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getirebileceği ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar ile baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Yarın; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, akşam saatlerinden sonra İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’in batısında sağanak yağış etkisini gösterecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13