UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÖYLE İŞVEREN GÖRÜLMEDİ

Sosyal medyada artık hemen hemen her dakika bir gezgine rastlamak mümkün. Pek çok kişi dünyayı dolaşıp gittiği her yerde fotoğraf çekiyor ve bu fotoğraflarla da Instagram'da fenomen oluyor.

BÖYLE İŞVEREN GÖRÜLMEDİ

Genç milyoner Matthew Lepre, bir e-ticaret uzmanı. 26 yaşındaki Lepre’nin aylık kazancı ise 115 bin dolar.

Sydney’de yaşayan genç milyoner, dünyayı gezerken kendisine eşlik edecek bir kişisel asistan arıyor. Asistan, seyahat rotalarını düzenleyecek, rezervasyonları yapacak ve Lepre’nin sosyal medya hesaplarını yönetecek.

Tabii ki bunun için adaylardan en azından sosyal medya mecralarına hakim olması bekleniyor. Öte yandan adayların kendi fotoğraf ekipmanlarını sağlamaları bekleniyor ancak Matthew uçuş, yemek ve konaklama dahil olmak üzere her şeyi karşılayacak.

Adaylarda aranılan kriterler arasında geçerli bir pasaporta sahip olması da bulunuyor. Bunun yanı sıra ise, güvenilir ve azimli olması kriterler arasında.

Lepre, Youtube kanalında yayınladığı bir video ile iş ilanını duyurdu. Hem çalışıp hem tatil yaptıran bu ilan için Lepre’nin vaat ettiği maaş ise 36 bin dolar.

İşini kısa süre içinde büyüten Matthew Lepre, üniversite eğitimini yarıda bırakmış, hatta 40 bin dolar kadar bir öğrenim kredisi borcu bulunuyormuş.

Ancak ticari zekası sayesinde kendine bir iş kurmuş ve kısa sürede dünyaya yayılmış.

Matthew, geçen yıl seminerler vermek ve yeni iş imkanlarını araştırmak için Japonya, Endonezya, İspanya, İsviçre, Tayland, Dubai, ABD, Hawaii gibi yerleri dolaşmış.

Matthew Lepre, işe alacağı kişiye güvenmesi gerektiğini ifade ediyor. Ayrıca bunun bir tatil fırsatından ziyade kariyer fırsatı olduğunu belirtiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpatron  dünya  işveren  maaş