UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKİMİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞTI

Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Hakimi Muhittin Paça’nın odasına giderek kendisini MHP Genel Başkan Yardımcısı olarak tanınan bir şüpheli gözaltına alındı.

HAKİMİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞTI

İlginç dolandırıcılık olayı Kocaeli Adliyesinde yaşandı. Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Hakimi Muhittin Paça’nın odasına gelen kişi kendisini Bilkent Üniversitesi’nde fizik profesörü, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı olarak tanıttı.

MUHİTTİN PAÇA DURUMDAN ŞÜPHELENDİ

Şahıs, Kandıra’dan bir arsa aldığını, ancak aldığı arsadan yol geçmediğini bu nedenle Kandıra Asliye Hukuk Mahkemesinde bir davasının olduğunu ve konuyla ilgili Muhittin Paça’nın kendisine yardım etmesini istedi. Muhittin Paça durumdan şüphelenerek şahıs hakkında şikayetçi oldu ve söz konusu şahıs adliyede gözaltına alındı.

TUTUNAK TUTULDU VE İŞLEM BAŞLATILDI

Söz konusu kişinin hal ve hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine kimlik soruldu ancak şüpheli kimlik ibraz edemedi. Bunun üzerine internet üzerinden bir araştırma yapıldı ve Prof. Dr. Şahin Duman isminde bir kişinin olmadığı belirlendi. Şüpheli hakkında tutanak tutularak ifadesi alınması için Saraybahçe Polis Merkezi’ne gönderildi.

UNVAN GASPI VE NÜFUS TİCARETİ

Şüpheli şahıs hakkında unvan gaspı ve nüfus ticareti yapmak suçlamasıyla işlem yapılacak. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, şüphelinin ifadesinin alınmasının ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakim  dolandırma  adliye