UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEVLET OKULUNDA ŞOKE EDEN OLAY!

ABD'de bir devlet okulunda İngilizce öğretmeni ve amigo koçu olarak çalışan 29 yaşındaki kadın öğretmen, 16 ve 18 yaşlarında 2 öğrencisiyle uygunsuz ilişki yaşadığı gerekçesi ile gözaltına alındı. İğrenç olay Snapchat uygulamasındaki paylaşımlarla ortaya çıktı.

DEVLET OKULUNDA ŞOKE EDEN OLAY!

Brandy Lynn Foreman, ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Sallisaw kentinde yaşıyor. Devlet okulunda ortaokul öğrencilerine İngilizce öğretmenliği yapan Brandy Lynn Foreman, aynı zamanda da okulun amigo takımına da eğitmenlik yapıyordu.

Skandal, kadının öğrencilerinden birinin verdiği ifadeyle ortaya çıktı. Brandy Lynn Foreman, 16 ve 18 yaşındaki iki öğrencisiyle uygunsuz ilişki yaşıyordu.

Foreman'ın Snapchat uygulaması üzerinden öğrencilerine çıplak fotoğraflarını gönderdiği ve daha sonra reşit olmayan çocuklarla otomobilinde ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Öğrencilerden biri, öğretmeniyle 2018 yılının yaz aylarında üç ay süren bir ilişki yaşadığını açıkladı.

Öğrencinin "Defalarca beraber olduk, sayısını unuttum" sözleri kan dondurdu.

5 Aralık'ta gözaltına alınan Brandy Lynn Foreman'ın hemen işine son verildi. Polis ekipleri ise öğrencilerin yaşı küçük olduğu için daha fazla bilgi veremeyeceklerini bildirdi.

Brandy Lynn Foreman ise hakkındaki tüm iddiaları reddetti.

Öğrencileriyle "çok yakın" olduğunu söyleyen kadın, onlara sarıldığını ancak daha ileri gitmediğini ileri sürdü.

Ancak daha sonraki sorgusu sırasında çocuklarla ilişkiye girdiğini kabul eden kadın, yazılı ifade vermeyi ise reddetti.

20 bin dolar kefaletle serbest bırakılan kadın, önümüzdeki yıl 29 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak. Brandy Lynn Foreman en az 10 yıl hapis cezası alabilir.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERöğretmen  öğrenci  abd