UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARI KOCA ASKERLİK ARKADAŞI MI?

Selin Ciğerci ile eşi Gökhan Çıra "Askerlik arkadaşı mı?" iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Ünlü fenomen Selin Ciğerci, UçanKuş TV'ye özel açıklama yaptı.

KARI KOCA ASKERLİK ARKADAŞI MI?


Gökhan Çıra ve yıllar önce cinsiyet değiştirme operasyonu olan eşi Selin Ciğerci ile asker arkadaşı olduğu iddia edildi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile Tuzlaspor arasında oynanan maçta son düdüğün çalmasıyla birlikte ortalık karıştı. Maçın bitiş düdüğünün ardından Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera ile Tuzlaspor forması giyen Gökhan Çıra arasında tartışma çıktı. Polisin sona erdirdiği gerginlik sonrası Gökhan Çıra ve geçtiğimiz aylarda evlendiği eşi Selin Ciğerci Twitter’da trend oldu.

GÜNDEM YARATAN SELİN CİĞERCİ İDDİASI

Tartışma sonrası konuşulan isim haline gelen Çıra’nın cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren eşi Selin Ciğerci ile askerlik arkadaşı olduğu iddiası Twitter’da gündem oldu. Kısa sürede Twitter’da trend olan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’nın asker arkadaşı olduğu iddia edildi. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise ilginç durum hakkındaki düşüncülerini Twitter hesaplarından paylaştı. Atılan tweetlerin ardından arama motoru Google’a Selin Ciğerci yazıldığında ilk olarak askerlik kelimesi çıktı.

SELİN CİĞERCİ UÇANKUŞ’A KONUŞTU

Konu ile ilgili UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulunan ünlü fenomen Selin Ciğerci “Böyle bir saçmalık olamaz. Gökhan askere gitmedi. Ben de 19 yaşında rapor aldım ve askere gitmedim. Böyle muhabbetlerin içinde de olmak istemiyorum”  diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13