UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKHAN ÇIRA’YA FATİH TERİM’DEN CEVAP GELDİ!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, olaylı biten Tuzlaspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Gökhan Çıra´yı sordum, bizim genç takımda oynamış. Kendisini tebrik edecektim, 1 hafta önce ameliyat olup sahaya çıktığı için. Sormam mı, sorarım tabii" dedi.

GÖKHAN ÇIRA’YA FATİH TERİM’DEN CEVAP GELDİ!

Ziraat Türkiye Kupası 5´inci tur rövanş maçında deplasmanda Tuzlaspor´u 4-0 yenerek bir üst tura adını yazdıran Galatasaray´da teknik direktör Fatih Terim, maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

Kendileri için zor bir maç olmadığını söyleyen Terim, “Zorlu bir skor vardı ama zorlu bir maç olmadı. Her saniye istediği şeyi yapan bir Galatasaray vardı. Rakibimizi ciddiye aldık 2-0 mağlup olunca. İlk yarı özellikle sağ taraftan getirdiğimiz pozisyonlarda skor bulsak çok daha farklı olurdu. Üzerimize düşeni yaptık. Göze hoş gelen bir futbol oynadık uzun süre sonra. Ciddi olmadığınızda böyle sonuçlar olabiliyor. İlk dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koyan, skoru isteyen bir Galatasaray vardı ve biz de gereğini yaptık” ifadelerini kullandı.

 

Tuzlaspor futbolcusu Gökhan Çıra ile ilgili maçtan önce bilgi almak istediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Gökhan Çıra´yı sordum, bizim genç takımda oynamış. Kendisini tebrik edecektim, 1 hafta önce ameliyat olup sahaya çıktığı için. Sormam mı, sorarım tabii” diye konuştu.

 

“BİZ CİDDİ İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ”

Maç sonunda yaşanan olaylarla ilgili de konuşan Fatih Terim, “Rakip hocanın ne dediği beni çok ilgilendirmiyor. Hafta sonu ciddi bir maçımız var. Yarın sakatlardan kim döner, neler yaparız? Biz ciddi işlerle uğraşıyoruz. Burası Galatasaray camiası, Galatasaray Kulübü. Biz herkese saygılı yaklaşmaya çalışıyoruz, karşılığını da beklemek kadar doğal bir hakkımız olamaz. Mesele ne, beni de çok ilgilendirmiyor. Maçlardan sonra bu tip şeyler olabiliyor, sonra da öpüşüp barışıyor oyuncular” şeklinde konuştu.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgökhan çıra  fatih terim