UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ISRAR EDENİN HESABI KAPANACAK

Instagram, sessiz sedasız önemli bir özelliği tüm kullanıcılarına sundu. Bugünden itibaren kullanıcılara uyarı yapılacak. Uymayıp ısrar edenin ise hesabı kapatılacak...

ISRAR EDENİN HESABI KAPANACAK

Instagram'a giren herkesi yakından ilgilendiren sürpriz bir gelişme yaşandı. Eklenen yeni özellik ile çok önemli bir değişikliğe gitti.

Instagram'da 'aykırı' konuşanlar artık mesaj atarken bu uyarıyı görecek. Israr edip mesaj yolladığında ise hesabı kapatılabilecek. Ancak Instagram'ın asıl bomba değişimi bu değil!

Instagram, kullanıcıların paylaştıkları fotoğrafa odaklanmalarını ve beğeni sayısına takılmamaları gerektiğini düşündüğü için radikal bir adım daha atmak üzere...

Beğeni sayısını artık sadece fotoğrafı paylaşan kişinin kendisi görebilecek!

Instagram'da fotoğraf attığınızda beğenen kişilerden birinin kullanıcı adı ve 'others' yani 'diğerleri' ibaresini göreceksiniz.

Instagram henüz bu tasarıma geçmiş değil; ancak her an Instagram'ın yeni arayüzüyle karşılaşabiliriz. Bu elbette Instagram'da çok ama çok şeyi değiştirecek gibi görünüyor.

Instagram'ın ilk gününden bu yana kullanıcılar, paylaştıkları fotoğrafın ve diğer Instagram kullanıcılarının fotoğraflarına gelen beğeni sayısını görebiliyor. Ancak yakında gelecek büyük güncelleme ile birlikte artık kendi fotoğraflarınız hariç hiçkimsenin beğeni sayısını göremeyeceksiniz.

Bu arada özelliğin daha önce de Brezilya, Kanada ve Japonya dahil 7 ülkede test edildiğini belirtelim.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERınstagram  sosyal medya  telefon  hesap  fotoğraf