UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE'NİN “RAP, POPU ÖLDÜRDÜ” AÇIKLAMASI İREM'İ KIZDIRDI!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Arnavutköy’de bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Derici, pop-rap tartışması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HANDE'NİN “RAP, POPU ÖLDÜRDÜ” AÇIKLAMASI İREM'İ KIZDIRDI!

Hande Yener'in başlattığı “rap müzik, popu öldürdü” tartışmasına son olarak İrem Derici dahil oldu. Konuya kendine has yorum yapan Derici, tartışmaya isyan etti.

 “Artık delirdik, mekanın sahibi muhabbeti bitti ondan sonra pop öldü pop dirildi muhabbeti başladı. Müziğin hiçbir türü ölmez. Hande üretiyor mu? Kaç yıldır tanışıyoruz ediyoruz ama ben de son iki senedir eski hitlerim gibi üretemiyorum. Kimse üretemiyor. Herkesin kendi kapısının önünü temizlemesi lazım. Bu kadar basit. Herkes ne yaptım ne ettim diye bakacak. Manyak mıyız biz? Rapi mi kıskanıyoruz? Rap kan ağlasın o zaman. Yüzyıllardır ölü müydü dirildi? Kartelle büyüdük. Rapçiler bunu umursuyor mu? Popu öldürdük falan diye geziyorlar mı? Adamların dünya umurunda değil. Adamların yaptığı müzik bunu gerektiriyor… Öylesi böylesi yok hayatta trendler vardı. Keyfine bakalım. Bizim bazı popçularımız da rap yapıyor çok keyifli… Müzisyen her tarzı deneyebilir… Bizim memleketimizde ölmeyecek tek bir şey var o da Türk Halk Müziği…”

2019’dan umduğunu bulamadığını söyleyen Derici, “Her yıla girerken beklentilerimiz oluyor, Allah’a şükür güzel bir yıldı ama ben aşk kadınıyım. Böyle güzel bir şey yaşayamadım eve kapanıp aileyle vakit geçirdi. Yıllar sonra hayatım gözümün önünden geçerken bu yılı görmeyeceğim yani” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERirem derici  hande yener