UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

17 YAŞINDAKİ SAPIK, İKİ KADINA TECAVÜZ ETTİ!

Dünyanın gündemine taşınan dehşet verici olaydan son dakika haberi geldi. Mahkemenin gizlilik kararı nedeniyle kimliği açıklanmayan 17 yaşındaki çocuk iki kadına cinsel saldırıda bulundu.

17 YAŞINDAKİ SAPIK, İKİ KADINA TECAVÜZ ETTİ!

Birleşik Krallıkta korkunç bir cinsel saldırı olayı yaşandı. 17 yaşındaki sapık, takip etmeye başladığı kız bir cadde üzerinde sıkıştırdı. Cinsel saldırıda bulunmaya çalışan şahıstan kaçan kız bir rezidansın danışma bölümüne sığınarak polise haber verdi. Güvenlik kamerası kayıtlarında 17 yaşındaki sapığın sakin tavırlarla ayrıldığı gözüküyor. Ancak sapık saldırgan, beş saat sonra South Common caddesi üzerinde yürüyen 27 yaşındaki bir kadına dehşeti yaşattı! önce darp ettiği, ardından tecavüz ettiği bildirildi.

17 yaşındaki saldırgana daha önce, sabahı saldırdığı 22 yaşındaki kadına 'cinsel bir suç işlemek amacıyla saldırı' suçlaması yöneltilmişti.

Ayrıca tecavüz suçlamaları, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve 27 yaşındaki kadına cinsel saldırının aynı gün gerçekleştiği belirtildi.

Çocuğa, işlediği cinsel suçlardan toplam 12 yıl hapis cezası verildi. Sapığın kimlik bilgileri Cinsel Suçlularının Yaşam Kayıt Defterine kaydedildi ve yaşamı için South Common bölgesi ve South Park alanına girmesini yasaklayan bir karar da çıktı.

Mahkumiyet kararı veren hakim Steven Coupland, 17 yaşındaki çocuğu "tehlikeli" olarak nitelendirdi.

Çocuğa şöyle dedi: "O gün tespit edilen ve sürdürülen savunmasız yalnız kadınlara iki korkunç cinsel saldırı gerçekleştirdiniz ve ikinci saldırı ciddi şiddet içeriyordu.

"Yeniden suç işlenme riski çok yüksek olduğu değerlendirmesini kabul ediyorum. Yaptıklarınızı neden yaptığınızla ilgili gerçek bir açıklama yok. "

Davanın savcılığını yapan Richard Thatcher, çocuğun ilk kurbanla karşılaştığını ve Sincil Bank boyunca Queen Caddesi'ne doğru takip ettiğini söyledi. Kurbanına saati sordu ve cevap verdiği zaman kolunu tutarak ona cinsel saldırıda bulunmak istedi.

Olay esnasında büyükannesi ile telefonda konuşan 22 yaşındaki kız, ona meydan okudu ve kurtuldu. Daha sonra kapüşonunu giyen saldırganın bisiklet ile bölgeden uzaklaştığı bildirildi.

İkinci saldırı gece saat 2'de kurban South Common bölgesinde yürürken oldu. İlk saldırıda olduğu gibi saldırgan kadına saatti sordu ve ardından onu takip etti.

Açığa çıktığını fark edince ve kadını darp ederek cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı. Mahkemede ifade veren kurban, sapığın kendisini omuzlarından yakaladığını ve kafasını yere vurarak öldürmeye çalıştığını söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtecavüz  taciz  saat  sapık  cinsel istismar