UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP’TA YENİ ÖZELLİK!

Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulamalarının başında gelen WhatsApp, geçtiğimiz günlerde üç yeni özelliğe kavuştu. Çok fazla bilinmeyen bu özellikler, gerçek anlamda işinizi kolaylaştıracak! İşte WhatsApp'a gelen üç yeni özellik.

 WHATSAPP’TA YENİ ÖZELLİK!

Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulamalarının başında gelen WhatsApp, her geçen gün kendini güncelleyerek yoluna devam ediyor. Son eklenen yeni özellikler hayatımızı daha da kolaylaştıracak cinsten. Hatırlatıcı, arama bekletme ve grup sohbetleri için gelen özellikler gerçekten herkesin hoşuna gidecek türden. Lafı daha fazla uzatmadan özelliklerin ne olduğunu ve nasıl çalıştıklarını sizlere açıklayalım!

Popüler hatırlatma uygulamalarından biri olan Any.do geçtiğimiz günlerde WhatsApp ile anlaştıklarını ve ortak iş yapacaklarını açıkladı. İşte bu iş birliğinin doğrultusunda WhatsApp'a hatırlatıcı kurabiliyoruz.

Tabii, öncelikle Any.do'yu da telefonunuza indirmeniz gerekiyor. İki uygulamayı da indirdikten sonra birbirleriyle bağlantılı çalışmaya başlıyorlar. WhatsApp üzerinden Any.do'ya mesaj atarak istediğiniz hatırlatmayı alabilirsiniz.

Any.do ile WhatsApp'ın ortak özelliğini kullanabilmek için aylık 5.99 dolarlık ücret ödemeniz gerekiyor.

Bu özellik gelmeden önce, WhatsApp üzerinden biriyle konuştuğumuzda gelen WhatsApp aramalarını göremezdik. Hatta hat üzerinden gelen aramalar nedeniyle WhatsApp aramaları kesiliyordu.

Artık, WhatsApp üzerinden arama yaptığınız sırada gelen aramaları görüp, buna göre hareket edebileceksiniz. İsterseniz o aramalara cevap verebileceksiniz ya da reddedebileceksiniz.

Bir diğer yeni özellik, istemediğiniz bir gruba alındığınızı fark ettiğiniz zaman aktif edip kullanmaya başlayacağınız türden. Çünkü artık, WhatsApp üzerinden kimlerin sizi gruba alabileceğini seçmenize izin veriyor.

"Ayarlar/ Hesap/ Gizlilik/ Gruplar" sekmesi üzerinden üç farklı seçenekten birini işaretleyip kullanabilirsiniz. Burada bulunan seçenekler "Herkes, Kişilerim ve Şunlar hariç kişilerim" oalrak üç gruba ayrılıyor.

İstediğiniz ikişileri tek tek seçip gruba alma konusunda engelleyebilirsiniz ya da kişi listenize izin verebilirsiniz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwhatsapp  özellik  mesajlaşma