UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOKE EDEN AYRILIK! 22 YILLIK EVLİLİK BİTTİ!

Sinemanın örnek gösterilen evliliklerinden birinde daha yolun sonuna gelindi.

ŞOKE EDEN AYRILIK! 22 YILLIK EVLİLİK BİTTİ!

Ünlü oyuncu Colin Firth ile 22 yıllık eşi Giuggioli, yolllarını ayırdı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan çift bir süredir zaten ayrı yaşadıklarını ve evliliklerini sonlandırdıklarını duyurdu.

Firth ve eşinin açıklamasında çiftin yollarını ayırmış olmalarına rağmen dost kalacakları da belirtildi.

Colin Firth ve Livia Giuggioli'nin iki tane erkek çocukları bulunuyor.

Çiftin boşanma nedeni ise şaşırtıcı. Örnek evliliğin bitmesinin nedeni Livia Giuggioli'nin çocukluk arkadaşı olan bir İtalyan gazeteci.

Livia Giuggioli bir süredir yılar önceki arkadaşı gazeteci Marco Brancaccia ile aşk yaşıyordu.

Colin Firth ile eşinin boşanmasının ardında ise her ne kadar yıllarca gizlemiş olsalarda sonunda ortaya çıkan bir skandal var.

Aslında Firth'ün eşi Livia Giuggioli iki yıl önce İtalyan gazeteci Marco Bracaccia ile aşk yaşadığını kabul etmişti.

Bu kısa süreli ilişki bittikten sonra Brancaccia, Giuggioli konusunda takıntılı hale geldi. Sonra da onu mesajlarıyla rahatsız etmeye başladı.

Bu arada Giuggioli, bir süre flört ettiği İtalyan gazeteci hakkında şikayetçi oldu. O dönemde Livia Giuggioli, gazetecinin mesajlarının kendisini korkutup zarar verdiğini ileri sürmüştü.

Fakat iddialara göre sonra beklenmedik gelişmeler oldu. Firth çifti, Livia'nın bu kısa macerasının ardından yeniden bir araya geldi. Fakat, Livia Giuggioli, o dönemde çocukluk arkadaşı Marco Brancaccia'ya ilgi duymaya başladı.

Bunun üzerine çift de ayrılık kararı aldı. Ama özel hayatını kamuoyunun gözleri önüne sermeyi zaten sevmeyen çift bu konuyu olabildiğince gizledi.

Bu arada İtalyan gazeteci Livia Giuggioli'nin kendisine yönelik "mesajla taciz" suçlamalarını reddetti. Gazeteci "Livia, Colin'i benim için terk etmek istiyordu" dedi.

Brancaccia, Livia Giuggioli'nin kendisine yönelik suçlamalarını "2015 ile 2016 arasındaki ilişkilerini maskelemek için" ortaya attığını da ileri sürdü.

Sonra 50 yaşındaki Livia Giuggioli ile Marco Brancaccia tekrar birlikte olmaya başlayınca Firth çifti de önmce yollarını ayırdı. Sonda da boşanmayı kamuoyuna duyurdu.

Çiftin evliliklerinden 18 yaşında Luca ve 16 yaşında Matteo adında iki oğlu var. 59 yaşındaki Colin Firth'ün Meg Tilly ile ilişkisinden de 29 yaşında Will adında bir oğlu bulunuyor.

Bu arada İtalyan gazetecinin, Colin Firth'e , karısıyla birlikte olduğunda yaptıklarını anlattığı elektronik postalar gönderdiği de ileri sürüldü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERColin Firth