UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BIRAKILIRSAM YİNE YAPACAĞIM”

Ceren Özdemir'in katilinden kan donduran ifadeler!

“BIRAKILIRSAM YİNE YAPACAĞIM”

İddianamede, Arduç’un bugüne kadar bilinmeyen savcılık ifadesine de yer verildi. Davalar Ordu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. İddianamelerde şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 62’nci maddesi uyarınca ceza indirimi uygulanmaması talep edildi.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre; Arduç, savcılıktaki ifadesinde şunları söyledi:

‘BIRAKILIRSAM YİNE YAPACAĞIM’

Ceren Özdemir’i öldürdükten sonra cami lokalinde görüp öldürmeyi düşündükten sonra yaşamasına karar verdiğim çocuğu da iyiliğimden değil, ayaklarımın yorgun olması nedeniyle azat ettim, yoksa onu da öldürürdüm. Ben dışarıda özgür bırakıldığım takdirde öldürmeye devam edeceğimi biliyorum. Bu düşüncemden kurtulmak için tedavi olmak istemiyorum. Bendeki öldürme isteği elimde olan bir şey değildir. Ceren’in ölmesi nedeniyle pişman değilim. Üzülemiyorum. Elimde olmadan öldürüyorum ve mutlu oluyorum. Ben İstanbul’da iken sevdiğim kedilerin başını taşla eziyordum hatta bir tanesinin kalbini çıkarmıştım. Ceren’i de zevk alarak öldürdüm.”

Bu arada Özgür Arduç’un cinayeti işlediği gün bir veteriner kliniğine giderek “Hayvanlarım var, onları bayıltmak için kullanacağım” diyerek eter maddesi istediği anlaşıldı. Ayrıca bir av bayisinde zıpkın baktığı saptandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERceren özdemir