UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EN YAKIN ARKADAŞININ KOCASIYLA EVLENDİ!

Aynı şirkette çalışırken tanışıp birbirlerinin önce en yakın dostu, sonra baş nedimesi oldular. 10 yıl boyunca ailecek görüşmeye devam ettiler. Ancak daha sonra olacakları kimse tahmin edemezdi.

EN YAKIN ARKADAŞININ KOCASIYLA EVLENDİ!

Katrina Hawes, Avustralya'nın New South Wales eyaletinde yaşıyordu. Bir avukatlık firmasında çalışan Katrina, 2001 yılında aynı şirkette çalışan Kelly ile tanıştı.

İki kadının kanı birbirine hemen ısındı ve kısa sürede çok yakın dost oldular. Yaşları da birbirine yakın olan iki kadın, art arda evlendi, ikisi de birbirinin baş nedimesi oldu.

Evlilikleri mutlu  bir şekilde ilerleyen iki kadın, yakın zamanlarda çocuk sahibi oldu. Çocuklar da birbiriyle kaynaştı ve ailecek görüşmeye devam ettiler.

Ancak bu mutlu tablo, 2010 yılında alınan kötü bir haberle bozuldu. Kelly, bir süredir dayanması güç baş ağrıları çekiyordu. Doktora gittiğinde ise beyninde tümör olduğunu öğrendi.

Kelly geçirdiği operasyonla beynindeki tümörü aldırdı ancak bu ameliyat onu kurtarmaya yetmedi. Kelly, operasyondan günler sonra, henüz 31 yaşındayken hayata gözlerini yumdu.

Katrina en yakın dostunu kaybetmenin şokunu yaşarken, bir diğer acı haberle sarsıldı. Kocası Corey'nin kan değerlerinde bir tuhaflık vardı.

Kelly'nin cenazesinin üzerinden bir hafta geçmeden, Corey'nin karaciğer kanseri olduğu ortaya çıktı. Katrina için hayat bir anda kabusa dönmüştü.

En yakın arkadaşını kaybeden kadın, şimdi de kocasını kaybetme ihtimaliyle karşı karşıyaydı.

Yoğun kemoterapi tedavisine rağmen, kanser Corey'nin pankreasına kadar yayılmıştı ve genç adam 2013 yılında hayatını kaybetti.

Korktuğu başıan gelen Katrina, çocukları 14 yaşındak Riley ve 11 yaşındaki Madison ile başbaşa kalmıştı.

Aradan dört ay geçtiğinde, Kelly'nin kocası Nathan ailesiyle çıkacağı kamp gezisine Katrina ve çocukları da davet etti.

Bu gezinin çocuklarına iyi geleceğini düşünen Katrina, Nathan'ın teklifini kabul etti ve kampa gitti.

Katrina ve Nathan, bu kamp gezisinden itibaren uzun sohbetlere başladı. İkisi de birbirinin acısını kimsenin anlayamadığı kadar anlayabiliyordu.

2014 yılının eylül ayında, çiftin arkadaşlığı bir öpücükle duygusal bir ilişkiye dönüştü.

Ancak Katrina hem kocası Corey'ye hem de en yakın arkadaşı Kelly'ye ihanet ediyor gibi hissediyordu.

İlişkilerini zamana bırakan Corey ve Katrina, birbirlerine gerçekten aşık olduğunu fark ettiklerinde, ilişkilerini çocuklarına da açıkladı.

Çift Nathan'ın evlenme teklifiyle evlilik kararı aldı ve 2016 yılında dünya evine girdiler.

Katrina ikinci kez mutluluğunu bulduğunu söylese de, 41 yaşındaki kadının ilişkisini onaylamayanlar da var.

Katrina ve Nathan'ın aileleri ve bazı arkadaşları, evlilik kararının ardından onlarla görüşmeyi kesmiş durumda.

İlişkilerini onaylamayanlar olsa da Katrina ile Nathan çok mutlu olduklarını ve kaybettikleri ilk eşlerini unutmadıklarını söylüyor.

Katrina ve Nathan, "Her gün onlardan bahsediyoruz, güzel anılarımızdan konuşuyoruz. Corey ve Kelly hep aklımızda..." diyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERihanet