UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖNCE TECAVÜZ ETTİ SONRA YAKTI!

Hindistan'ın Muzaffarpur kentinden kan donduran bir son dakika haberi geldi. Akrabasını ziyaret ettikten sonra evine dönen bir kadın, kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından darp edildi.

ÖNCE TECAVÜZ ETTİ SONRA YAKTI!

Kadın kendisine tecavüz etmeye teşebbüs eden şahıs tarafından yakıldı. Kurban, Muzaffarpur'daki Shri Krishna Tıp Fakültesine ve Hastanesine kaldırıldığında bedeninin yüzde sekseninin yanmış olduğu bildirildi. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, Hindistan'ın Muzaffarpur'da kentinde bir kadına tecavüz etme girişiminde bulundu. Kaçmaya çalışan kadını öldüresiye darp eden saldırgan, daha sonra kurbanını otoyol kenarında bir ormanlık alana götürdü. Kurban, Muzaffarpur'daki Shri Krishna Tıp Fakültesine ve Hastanesine yatırıldığında bedeninde yüzde 80'lik yanık tespit edildi.

Hindistan polisinin konu ile ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi. Unnao ve Haydarabad'da, ülke genelinde öfkeye yol açan son tecavüz ve cinayet olaylarının ardından tecavüzcüler tarafından ateşe verilen birkaç kurban vakası daha ortaya çıktı.

Haydarabad'da 26 yaşında bir veteriner hekim önce boğuldu, sonra cinsel saldırıya uğradı ve 27 Kasım gecesi dört kişi tarafından gece geç saatlerde yakılmıştı. Ertesi gün Haydarabad-Bengaluru ulusal karayolunda bir menfez altında kömürleşmiş cesedi bulundu. Davadaki dört suçlu, Telangana polisi tarafından suç mahalline götürüldü. Ardından aynı suç mahallinde 4 suçlunun temsili olarak yakılan ateşe atıldığı ve orada öldürüldüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayının başında başka bir tecavüz kurbanı, tecavüz etmekle suçlanan ikisi de dahil olmak üzere beş kişi tarafından yakılarak feci şekilde can vermişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtecavüz  hindistan  yakmak