UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEKLENEN YAĞIŞ AZ ÖNCE BAŞLADI!

Hava durumu için Meteoroloji'den aktarılan son dakika haberine göre bugün Akdeniz Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde şiddetli yağış bekleniyor. Valiliğin 'kırmızı kod' uyarısı verdiği şiddetli yağış, 18.00'de başlayacak, gece saatlerinde şiddetlenecek

BEKLENEN YAĞIŞ AZ ÖNCE BAŞLADI!

Antalya'da bugün ve perşembe günü beklenen aşırı yağışlar için ilk defa 'kırmızı kod' uyarısı verildi.

Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı ile Yozgat, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Düzce, Bolu ve Karabük çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

ANTALYA'DA SON DURUM

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Antalya Valisi Münir Karaoğlu Antalya'da beklenen şiddetli yağış için yaptığı açıklamada, 'Şu ana kadar Antalya ve çevresinde beklediğimiz yağışlar düşmüş değil. Beklentimiz bugün 18.00'den sonra özellikle gece yarısı Antalya'da şiddetlenecek. Sabah 08.00'kadar da şiddetli yağış sürecek' dedi.

Meteoroloji tarafından ilk defa yapılan kırmızı uyarı kapsamında, 'Kriz masası oluşturduk. Olayı yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle tebdirli olması gerekiyor. Özellikle su baskını ihtimali olan yerlerin dikkatli olması gerekiyor. Bütün personellerimiz iş başında. 1452 personelimizle biz bu olayı yakından takip ediyoruz' dedi.

Okullar tatil olacak mı? şeklinde sorular aldıklarını da belirten Vali, bize saat olarak hangi zaman dilimi verildi ise biz ona da göre tedbir alıyoruz. Okulları tatil edecek herhangi bir risk görmedik şu ana kadar' açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkırmızı alarm  antalya  teyaakkuz